Canon Europe anunţă lansarea modelului Canon EOS 250D

Postat de: F64 F64

Canon Europe anunţă lansarea modelului Canon EOS 250D, cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil. Pentru familiile care doresc să renunţe la fotografiile făcute cu telefonul sau să treacă la un aparat foto mai bun, modelul EOS 250D este un DSLR cu utilizare uşoară şi plăcută, dotat cu cea mai nouă tehnologie care oferă utilizatorilor o introducere excelentă în domeniul fotografierii cu obiective interschimbabile, folosind un aparat foto mic şi uşor.

Succesorul modelului EOS 200D, câştigător a multiple premii, modelul EOS 250D dispune de o interfaţă pentru utilizator ghidată pentru operare simplă, un senzor mare APS-C CMOS Dual Pixel de 24,1 megapixeli, posibilitate de filmare 4K, autofocalizare cu viteză de reacţie ultrarapidă şi conectivitate excelentă cu dispozitivele inteligente. În plus, EOS 250D este dotat şi cu cel mai nou procesor de imagine Canon DIGIC 8 care susţine multe dintre funcţiile aparatului foto, inclusiv filmare în format 4K, timelapse 4K şi capturi 4K din filme în format 4K.

Având o carcasă uşoară şi compactă, uşor de manevrat, modelul EOS 250D este ideal pentru întreaga familie, care poate surprinde acum experienţe de viaţă în orice moment, oriunde. Interfaţa pentru utilizator ghidată facilitează şi ea utilizarea încă de la pornirea aparatului foto, cu ajutorul sfaturilor şi ideilor afişate pe ecran, care contribuie la obţinerea celor mai bune rezultate. De asemenea, utilizatorilor le va fi mai uşor acum să îşi surprindă experienţele într-un mod cât mai creativ, cu ajutorul funcţiei Canon Asistenţă Creativă, constând într-o serie de efecte, filtre şi instrumente de reglare a culorii ce pot fi aplicate pe fotografii la încadrare sau după realizarea unei fotografii.

De asemenea, procesorul de imagine Canon DIGIC 8 aduce numeroase îmbunătăţiri în ceea ce priveşte precizia focalizării automate cu Live View şi a focalizării automate pe ochi, Optimizatorul automat de iluminare, Optimizatorul digital pentru obiective şi Prioritate evidenţiere tonuri, pentru imagini superbe, de calitate deosebită, care pot fi partajate direct din aparatul foto. Senzorul de 24,1 megapixeli are rezultate bune în condiţii de lumină redusă şi asigură o profunzime redusă a câmpului, adăugând un bokeh superb de fundal, obţinând portrete de familie deosebite. Tehnologia de ultimă generaţie şi uşor de utilizat face din modelul EOS 250D un DSLR ideal pentru cei care îşi doresc să surprindă momente de familie deosebite de care să se bucure peste ani şi ani.

Modelul EOS 250D este potrivit pentru orice ocazie. Ecranul său tactil cu unghi variabil asigură utilizarea confortabilă din multiple unghiuri, facilitând realizarea selfie-urilor de familie sau filmarea fără efort a unui vlog. Tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF contribuie la păstrarea unei focalizări excelente pe familie şi prieteni, la realizarea unei fotografii sau a unui clip cu ajutorul ecranului tactil. Modelul EOS 250D oferă o experienţă de fotografiere clasică şi este prevăzut cu vizor optic, cu o focalizare automată în 9 puncte, astfel încât momentele să poată fi încadrate clar şi exact aşa cum au fost văzute cu ochiul liber.

Când imaginile şi videoclipurile sunt pregătite de partajare, modelul EOS 250D se integrează fără efort cu dispozitivele inteligente via Bluetooth şi Wi-Fi folosind aplicaţia gratuită Canon Camera Connect pentru iOS şi Android. De aici, imaginile şi videoclipurile pot fi descărcate într-un dispozitiv inteligent, verificate şi postate pe reţelele de socializare sau partajate cu prietenii şi familia.

De asemenea, aplicaţia Canon Camera Connect facilitează fotografierea la distanţă de pe un dispozitiv inteligent, perfect pentru realizarea fotografiilor de familie în grup sau a selfie-urilor. Imaginile pot fi transferate pe un dispozitiv inteligent conectat, imediat ce acestea sunt realizate, cu ajutorul funcţiei de transfer automat de imagine, oferind astfel garanţia că amintirile preţioase sunt bine păstrate.

Modelul EOS 250D este disponibil în trei nuanţe elegante: negru, alb şi argintiu şi face parte din ecosistemul Canon EOS, format din peste 80 de obiective, bliţuri şi accesorii de renume mondial, oferind cele mai bune opţiuni pentru utilizatorii care doresc să extindă posibilităţile aparatului foto.

Funcţiile ghidate şi creative cu care este dotat modelul EOS 250D, împreună cu tehnologia Canon de ultimă generaţie, vor contribui la crearea unor poveşti de familie extraordinare şi vor oferi oamenilor instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a putea realiza poveşti frumoase imediat.

EOS 250D este disponibil acum pentru precomenzi în magazinele online ale partenerilor Canon şi va putea fi achiziţionat împreună cu diverse obiective şi opţiuni de body de la reprezentanţii oficiali ai Canon începând cu data de 25 aprilie 2019.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top