F64 prezintă VlogSpot by Canon

F64 lansează un spațiu dedicat creatorilor de conținut, în incinta Showroom-ului F64 din București, Bd. Unirii 45, punând la dispoziție un studio complet echipat și consultanță de specialitate, pentru ca tu să poți înregistra sau difuza LIVE propria sesiune de vlog. Săptămâna 01-07 iulie este dedicată brandului Canon.

Ești creator de conținut și ai un proiect la început de drum? Vrei să tragi un episod în studio-ul nostru, amenajat și dotat cu tot ce-ți dorești? Te-ai întrebat mereu cum e să ai la dispoziție toate ”jucăriile” necesare să-ți pui în practică ideile năstrușnice? Ești curios să testezi cele mai noi și mai performante echipamente de vlogging de la Canon?

Echipamente care pot fi testate

Canon EOS M100

Canon EOS M100 este un aparat mirrorless compact și usor, un companion ideal în fiecare zi pentru cei ce își doresc o interfață ușor de utilizat și sistem de inaltă calitate. M100 are un senzor APS-C de 24.2MP și conectivitate Wi-Fi, NFC și Bluetooth ce îți permite să îți împărtășești pozele și filmările aproape instant. Aparatul oferă un mod Auto Portret ce folosește abilitatea ecranului LCD touchscreen 3” de a se înclina 180°.Senzorul, împreună cu procesorul DIGIC 7, va produce imagini clare, pline de detalii, până la sensibilități ISO de 25600. Utilizatorii se vor bucura de sistemul Dual Pixel CMOS AF ce oferă un focus rapid și precis, atât pentru poze, cât și pentru filmări.

 

Canon EOS M50

Gândit pentru aventurile lumii moderne, EOS M50 este primul aparat foto mirorless Canon dotat cu filmare 4K, ecran tactil cu unghi variabil și cu procesor de imagine Canon DIGIC 8.

De asemenea, modelul beneficiază de Bluetooth și Wi-Fi pentru conectivitate perfectă, de senzor CMOS de 24,1 megapixeli, de dimensiune APS-C, pentru realizarea unor imagini clare, la rezoluție mare și cu fundal estompat superb, în condiții de luminozitate scazută și de fotografiere în rafală cu 10 cadre pe secunda (cps) pentru surprinderea celor mai trecătoare momente în detalii bogate și bine definite. Canon EOS M50 este alegerea perfectă pentru fotografii încrezători care folosesc pentru fotografiere un telefon inteligent sau un aparat foto compact și care doresc să își îmbunătățească aptitudinile în acest domeniu cu ajutorul unui aparat foto cu obiective interschimbabile, ușor și foarte mobil, pentru a putea spune povești care să facă diferența.

Canon PowerShot G7 X Mark II

Acest aparat foto este prevăzut cu tehnologie de ultimă oră și poate atinge performanțe de excepție – toate acestea, integrate intr-un corp compact, cu un design simplu si elegant. Robust, dar totodata portabil și versatil, Canon PowerShot G7 X Mark II este companionul ideal în vacanță și călătorii. Mulțumită obiectivului cu zoom 4.2x, a distanței focale 24-100mm, dar și a luminozității excelente asigurate de diafragma maximă f/1.8-2.8, acest aparat este potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete și nu numai. Canon PowerShot G7 X Mark II utlizează un senzor CMOS de 1″ care, împreună cu procesorul de imagine DIGIC 7, vor genera imagini de o calitate excelentă – chiar și atunci cand fotografiați în condiții de iluminare slabă.

 

Canon PowerShot G7 X Mark III Kit cu Acumulator Negru

PowerShot G7 X Mark III, camera foto compactă ce dispune de numeroase funcții puternice, oferindu-vă control ridicat asupra imaginilor și o calitate excelentă a acestora. Robust, dar totodată portabil și versatil, este companionul ideal in vacanță și călătorii. Mulțumită obiectivului cu zoom 4.2x, a distanței focale 24-100mm, dar și a luminozității excelente asigurate de diafragma maximă f/1.8-2.8, acest aparat este potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete și nu numai. Canon PowerShot G7 X Mark III utlizează un senzor CMOS de 1″ care, împreună cu procesorul de imagine DIGIC 8, vor genera imagini de o calitate excelentă chiar și atunci cand fotografiați în condiții de iluminare slabă.

Canon EOS M200

Canon EOS M200 este dotat cu noul procesor DIGIC 8, focalizare automată îmbunătățită și funcție de filmare 4K. La acestea se adaugă o interfață ghidată pentru utilizatori, numeroase funcții creative și filmare pe verticală. Senzorul APS-C de 24,1 megapixeli al modelului este mai mare decât un senzor specific telefoanelor inteligente, oferind imagini foarte detaliate, cu aspect clar și spectaculos, chiar și atunci când imaginile sunt decupate sau mărite pentru a fi partajate în mediile de socializare.

Canon EOS M6 Mark II

Având un design portabil și usor, aparatul foto mirrorless Canon EOS M6 Mark II poate fi luat practic oriunde, fiind instrumentul fotografic perfect cu o gamă largă de caracteristici care să se potrivească aplicațiilor multimedia. Senzorul său de dimensiune APS-C de 32,5 MP CMOS, oferă o claritate rezolutie și zgomot redus pentru a se potrivi în diverse situatii. EOS M6 Mark II poate înregistra filme 4K la viteze de până la 30p si Full HD la rate de cadre de până la 120p.

Canon EOS 250D

Canon EOS 250D este cel mai ușor aparat foto DSLR din lume cu ecran rabatabil. Pentru familiile care doresc să renunțe la fotografiile făcute cu telefonul sau să treacă la un aparat foto mai bun, modelul EOS 250D este un DSLR cu utilizare ușoară și placută, dotat cu cea mai nouă tehnologie care oferă utilizatorilor o introducere excelentă în domeniul fotografierii cu obiective interschimbabile, folosind un aparat foto mic și usor.

Canon EOS 800D

Canon EOS 800D este un aparat foto DSLR cu un corp elegant, portabil și versatil ce oferă imagini de înaltă calitate cu o interfață intuitivă și conectare prin Wi-Fi și NFC. 800D are un senzor 24.2MP APS-C CMOS și un procesor de imagine DIGIC 7 ce îi permite să obțină imagini de înaltă rezoluție  și o sensibilitate ISO 100-51200 pentru a fotografia în orice condiții de iluminare.

Vrei să ne arăți ce vlogger fain ești? Iată ce trebuie să faci! Completează acest formular, iar noi vom selecta din răspunsurile trimise de voi pe cele mai interesante și vom reveni cu răspuns și detaliile programării în slot-urile disponibile în cel mai scurt timp!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.