Cum a fost la Canon RoadShow?

În perioada 16-26 septembrie, Canon și F64 și-au unit forțele și au organizat sesiuni speciale de testare a echipamentelor full-frame, DSRL și mirrorless, un RoadShow la tine în oraș. Iată în ce orașe am fost prezenți în această sesiune de Canon RoadShow: Iași, Timișoara, Constanța Brașov și Sibiu!

Ce echipamente au fost testate la Canon RoadShow?

Cele mai noi aparate Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele:

Programul Canon  RoadShow a inclus 5 mari orașe ale țării:

Cristian Vasile (Igu) a fost prezent la fiecare eveniment și a oferit participanților toate informațiile despre echipamentele Canon.

Principalele subiecte de discuție

au fost diferențele dintre DSLR și mirrorless, avantaje  și dezavantaje, ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău și mai ales pentru genul fotografic abordat de fiecare. Am discutat inclusiv despre cum poți realiza fotografii mai bune, tips & tricks în funcție de subiectele fotografiate de tine și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Să vedem în cele ce urmează ce s-a întâmplat în fiecare oraș!

 

Canon RoadShow Iași – 16 septembrie

În Iași, Canon RoadShow a invitat participanții la complexul Vivertine Escalada. Am discutat despre diferențele dintre DSLR și mirorrless și am surprins în cadre inedite atmosfera de la Vivertine Escalada, unde participanții au putut inclusiv să escaladeze pereții articifiali și să beneficieze de recomandările unui instructor calificat.

Canon RoadShow Timișoara – 17 septembrie

În Timișoara, sesiunea de testare a echipamentelor Canon a avut loc la Red Motor. Complexul Red Motor oferă ocazia practicării kartingului de agrement într-o locație unică în oraș. Pista a fost a noastră, pe lângă testat aparate și obiective, fotografii participanți s-au putut lua la întrecere în karturile pus ela dispoziție de cei de la clubul Red Motor.

Canon RoadShow Constanța – 20 septembrie

În Constanța, ne-am întâlnit la Adora Studio, iar după ce ne-am cunoscut mai bine și am aflat ce preferă fiecare să fotografieze și ce echipanete folosesc în preent, am ieșit la pozat pe un traseu plin de obiective și atracții fotografice, prin orașul vechi, Piața Ovidiu, Portul Tomis etc.

Canon RoadShow Sibiu – 25 septembrie

În Sibiu, prezentarea echipamentelor a avut loc în Sala Auditoriu a Muzeului Astra. Pentru testarea echipamentelor, am explorat zona centrală a muzeului:

Canon RoadShow Brașov – 26 septembrie

La Brașov ar fi trebuit să testăm aparatele la Centrul sportiv Olimpia, la o partidă de tenis de câmp, însă vremea a fost potrivnică, turna cu găleata. Aparatele EOS R/RP rezistă chiar și în aceste condiții, dar am trecut la Planul B și ne-am dat întâlnire cu fotografii din Brașov (și nu numai, am avut participanți din Miercurea Ciuc, Bușteni, Predeal) la Kafe Pub, unde am discutat într-un cadru relaxat despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău și mai ales pentru genul fotografic abordat de fiecare. Apoi – deși vremea nu a ținut cu noi – au fost mulți fotografi care au luat aparatele la o plimbare fotografică pentru a le pune la încercare.


Verifică ofertele speciale Canon

Urmărește-ne pentru a descoperi ce evenimente mai pregătim în viitor! De asemenea, ți-am pregătit o mulțime de oferte la produsele Canon.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.