SIGMA anunta o gama noua de obiective interschimbabile (montura L)

SIGMA Corporation are plăcerea să anunțe lansarea gamei de obiective din seria Art pentru camerele foto tip mirrorless, cu senzor full-frame 35mm L-Mount. Aceasta serie de obiective mirrorless montura L beneficiază de autofocus foarte rapid, sunt complet compatibile cu modul de focalizare AF-C, cu stabilizarea de imagine și cu setările de corecție a aberațiilor cromatice din aparatul foto.

Noua gamă de obiective va include 11 obiective cu distanță focală fixă pentru senzori full-frame, din seria Sigma Global Vision – ART, acoperind focale de la 14 mm până la 135 mm (momentan disponibile doar pentru alte monturi), permițând astfel seriei ART să fie folosită și pe aparatele foto cu montura L.


Caracteristici tehnice:

Autofocus optimizat pentru montura L

Cu ajutorul programului de comanda AF și a comunicației de mare viteză, reglate pentru fiecare obiectiv, se realizează fotografierea la viteza mare cu un control al autofocusului de înaltă precizie. Obiectivele noi de la Sigma suportă, de asemenea, modul AF-C.

Compatibile cu stabilizarea de imagine din corpul aparatului foto

Compatibil cu stabilizarea imaginii din cameră; aceasta detectează automat distanța focală a fiecarui obiectiv și optimizează performanța de stabilizare a imaginii pentru condițiile date.

Date pre-încarcate pentru compatibilitate în ceea ce privește corecția aberațiilor direct în cameră

100% compatibil cu posibilitatea corecției aberațiilor cromatice în interiorul camerei (corecții pentru iluminare periferică, aberații cromatice și distorsiuni geometrice). Prin potrivirea corecțiilor cu caracteristicile optice ale obiectivului, aceasta funcție duce la obținerea unor imagini de calitatea superioară.

Montură nativă pentru o mai fixare rigidă și stabilă

Realizarea monturii native oferă o senzație de stabilitate și robustețe față de obiectiv față de utilizarea cu ajutorul unui adaptor. Dispunând de un tratament de suprafață pentru a mări rezistența, montura baionetei din alamă ofera o precizie mare și o rezistență sporită. Montura este, de asemenea, etanșă, prin utilizarea unui inel din cauciuc, obiectivele Sigma fiind astfel mult mai bine protejate împotriva prafului și umezelii.

Serviciul de conversie la montura SIGMA disponibil

Utilizatorii își pot “adapta” lentilele preferate la corpul noii camere montura L.

1. Compatibilitatea cu fiecare funcție depinde de cele disponibile pentru fiecare cameră.

2. Serviciul de conversie a monturii SIGMA ( serviciu oferit contra cost) este diferit de un serviciu normal de reparații. Nu este disponibil în magazine. Pentru a solicita acest serviciu, vă rugăm să contactați cea mai apropiată filială sau distribuitor autorizat SIGMA.

Gama de produse

SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv inclus.

SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv inclus.

SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art
Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

 

SIGMA 28mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 40mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse. Protecție PT-21 inclusă.

SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art

Lansare: în curând
Toc obiectiv și parasolar incluse.

Mai multe informații depsre produsele Sigma, poți găsi AICI.


Pentru mai multe informații despre produsele Sigma, vizitați:
SIGMA GLOBAL VISION:
 http://www.sigma-global.com/en

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.