Concursuri și ghiduri de cadouri pentru super pasionați!

Luna aceasta poți profita la F64 de oferte mai personalizate. Ce înseamnă asta? Înseamnă că am delimitat 4 tipologii de clienți și le-am creat câte o pagină și un articol cu recomandări de cadouri, în funcție de nevoile fiecăruia.

Descoperă Ghidul de cadouri pentru super pasionați!

Așadar, nu contează dacă ești un entuziast într-ale fotografiei, un familist, un vlogger sau un aventurier, la noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie.

Articolele le găsești chiar mai jos!

5 idei de cadouri pentru fotografii entuziaști

 

Și pentru că tot se apropie Crăciunul cu pași repezi, ne-am gândit să punem la cale o surpriză tuturor pasionaților de fotografie și să inaugurăm oficial noua platformă de concursuri F64!

Cum o inaugurăm? Dăm startul la 3 concursuri deodată: Sărbători Culinare, Portrete Creative și Peisaje De Iarnă.

Tot ce trebuie tu să faci este să citești acest articol până la final, apoi să arunci un ochi pe fiecare regulament de concurs în parte și desigur, să înscrii câte 3 fotografii în care temă de concurs îți surâde mai mult.

Acum însă, hai să aflăm câte ceva despre fiecare concurs în parte.

Sărbători Culinare 

Citește regulamentul aici! 

pasionați

La concurs pot participa toţi cei care postează maxim 3 fotografii cu tema “Sărbători culinare”. Participantii vor încărca imagini ce redau rețete tradiționale sau diverse tipuri de mâncare și/sau băutură care cuprind și spiritul sărbătorilor, decorațiuni, iarnă etc. Subiectul principal trebuie să fie de natură culinară, să trasmită spiritul sărbătorilor și, bineînțeles, să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile pot fi procesate minimal, însă nu se acceptă colajele.

Portrete Creative 

Citește regulamentul aici! 

pasionați

La concurs pot participa toţi cei care postează maxim 3 fotografii cu tema “Portrete Creative”. Participantii vor încărca imagini care se încadrează în tipologia fotografiei de portret fără să omită însă spiritul sărbătorilor, tradițiile, decorațiunile, ideea de iarnă, etc. Subiectul principal trebuie să fie persoana fotografiată și, bineînțeles, să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile pot fi procesate minimal, însă nu se acceptă colajele.

Peisaje de iarnă 

Citește regulamentul aici! 

pasionați

La concurs pot participa toţi cei care postează maxim 3 fotografii cu tema “Peisaje de iarnă”, imagini ce redau peisaje de iarnă care să trasmită spiritul sărbătorilor și, bineînțeles, să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică. Fotografiile pot fi procesate minimal, nu se acceptă însă colajele.

Desfășurător, premii și jurizare

  • Participanții pot înscrie fotografii până la data de 19 decembrie 2018 inclusiv, acest lucru este valabil pentru toate cele 3 concursuri.
  • Jurizarea tuturor concursurilor se va realiza între 20-21 decembrie, iar juriul va fi format din 2 reprezentanți F64.
  • Câștigătorii vor fi anunțațti pe data de 21 decembrie și au la dispoziție maxim 72 de ore pentru a confirma prin email premiul. În cazul în care particpanții nu își vor confirma premiul în perioada stabilită sau nu vor putea face dovada că imaginile înscrise le aparțin, premiile vor merge către rezerve.

Atenție! Toate lucrările care sunt înscrise în platforma de concurs au un termen de 24 de ore pentru aprobare (mai mult de 24 de ore pe perioada weekend-ului), iar moderatorii își rezervă dreptul de a nu aproba toate imaginile, dacă acestea nu se încadrează în regulament.

Toate concursurile au aceleași premii, după cum urmează:

Trivia

Odată cu lansarea platformei de concursuri F64, lansăm și Trivia! Pentru a îi împinge pe pasionați să caute în continuare să se autodepășească, am creat 3 teste de cunoștințe foto, câte unul pentru fiecare nivel (începător, entuziast și profesionist). Joacă-te, învață, câștigă puncte și badge-uri pentru a trece la următorul nivel!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de concursuri sau de platforma de concursuri, participanții pot trimite un email la concurs@f64studio.ro

Iar dacă nu ești un împătimit al concursurilor, poți în continuare să urmărești ghidul nostru de cadouri pentru super pasionați!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.