Nomadic Journey – expoziție F64, semnată de Alev İyibudar

Miercuri, 14 martie te așteptăm într-o călătorie specială alături de F64 și Alev İyibudar la vernisarea expoziției Nomadic Journey, începând cu ora 19:00 în sala expozițională din magazinul F64, din Bulevardul Unirii, nr. 45.

expoziție
(c) Alev İyibudar

Alev İyibudar te invită la o călătorie cu spirit nomad, în jurul lumii. Abandonează-ți rutina, grijile și responsabilitățile și călătorește alături de fotografă, pentru a-ți redescoperii spiritul și libertatea. Libertatea de a putea vedea întreaga lume, a cunoaște culturile sale diverse și tradițiile sale străvechi, libertatea de a aprecia diferențele dintre oameni, stilurile variate de viață și infinita complexitate a naturii.

Locurile sunt limitate, așa că  înscrie-te aici! 

expoziție
(c) Alev Iyibudar

Despre Alev

Este fotograf de peisaj, s-a născut în Turcia. A lucrat de ani de zile ca inginer industrial, având diplomă de master în administrarea afacerilor. Cu toate acestea, a preferat să-și urmeze visul după ce și-a descoperit pasiunea pentru fotografie. Astfel, ea călătorește în toată lumea pentru a surprinde momentele magice. Locuiește în București și vrea să exploreze mai mult din spiritul României cu ajutorul aparatului foto.  Cele mai multe dintre fotografiile sale sunt publicate pe contul de Instagram și pe pagina ei 500px.com (Alev İybdr).

“Când călătoresc în jurul lumii, văd locuri minunate și oameni calzi, la fel ca țara mea, ceea ce îmi dă un sentiment că împreună aparținem acestei planete. Cu timpul, călătoriile au însemnat mult mai mult decât să explorez locuri noi și să le fotografiez pentru mine; a fost mai mult despre a arăta minunile pe care le-am văzut. Aceste gânduri au devenit inspirația mea și m-au făcut să pășesc înainte spre o nouă călătorie care a culminat cu deschiderea acestei expoziții.

Fiecare dintre noi are o poveste cu mai multe începuturi. Poate că, ar fi o greșeală să considerăm că nu putem face schimbări majore, începe noi călătorii interioare și exterioare. Cred că fiecare început adaugă culoare vieților noastre, iar cu fiecare culoare adăugată, te apropii de aventura reală. Așa îmi place să descriu experiența mea. Călătoria mea devine mai armonioasă, mai plină de culoare cu fiecare pas. De fiecare dată, revin cu bateriile încărcate după toate oportunitățile care mi-au fost date.

Fiecare dintre noi are o călătorie de parcurs, fiind nomazi în viețile noastre. Acest proiect face parte din călătoria mea, reflectându-mi povestea și viața.

Aș dori, de asemenea, să îi mulțumesc în mod special lui Karen Miller România pentru sprijinirea acestui eveniment special.” – spune fotografa.

expoziție
(c) Alev Iyibudar

Așadar, nu uita! Miercuri, 14  martie, ora 19:00 – sala expozițională F64! Nu rata ocazia de a vedea  fotografii suprinzătoare, de a călători vizual în jurul lumii!

Locurile sunt limitate, așa că  înscrie-te aici! 

Expoziția va putea fi vizitată până la finalul lunii martie.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.