Nomadic Journey – expoziție F64, semnată de Alev İyibudar

Postat de: F64 F64

Miercuri, 14 martie te așteptăm într-o călătorie specială alături de F64 și Alev İyibudar la vernisarea expoziției Nomadic Journey, începând cu ora 19:00 în sala expozițională din magazinul F64, din Bulevardul Unirii, nr. 45.

expoziție
(c) Alev İyibudar

Alev İyibudar te invită la o călătorie cu spirit nomad, în jurul lumii. Abandonează-ți rutina, grijile și responsabilitățile și călătorește alături de fotografă, pentru a-ți redescoperii spiritul și libertatea. Libertatea de a putea vedea întreaga lume, a cunoaște culturile sale diverse și tradițiile sale străvechi, libertatea de a aprecia diferențele dintre oameni, stilurile variate de viață și infinita complexitate a naturii.

Locurile sunt limitate, așa că  înscrie-te aici! 

expoziție
(c) Alev Iyibudar

Despre Alev

Este fotograf de peisaj, s-a născut în Turcia. A lucrat de ani de zile ca inginer industrial, având diplomă de master în administrarea afacerilor. Cu toate acestea, a preferat să-și urmeze visul după ce și-a descoperit pasiunea pentru fotografie. Astfel, ea călătorește în toată lumea pentru a surprinde momentele magice. Locuiește în București și vrea să exploreze mai mult din spiritul României cu ajutorul aparatului foto.  Cele mai multe dintre fotografiile sale sunt publicate pe contul de Instagram și pe pagina ei 500px.com (Alev İybdr).

“Când călătoresc în jurul lumii, văd locuri minunate și oameni calzi, la fel ca țara mea, ceea ce îmi dă un sentiment că împreună aparținem acestei planete. Cu timpul, călătoriile au însemnat mult mai mult decât să explorez locuri noi și să le fotografiez pentru mine; a fost mai mult despre a arăta minunile pe care le-am văzut. Aceste gânduri au devenit inspirația mea și m-au făcut să pășesc înainte spre o nouă călătorie care a culminat cu deschiderea acestei expoziții.

Fiecare dintre noi are o poveste cu mai multe începuturi. Poate că, ar fi o greșeală să considerăm că nu putem face schimbări majore, începe noi călătorii interioare și exterioare. Cred că fiecare început adaugă culoare vieților noastre, iar cu fiecare culoare adăugată, te apropii de aventura reală. Așa îmi place să descriu experiența mea. Călătoria mea devine mai armonioasă, mai plină de culoare cu fiecare pas. De fiecare dată, revin cu bateriile încărcate după toate oportunitățile care mi-au fost date.

Fiecare dintre noi are o călătorie de parcurs, fiind nomazi în viețile noastre. Acest proiect face parte din călătoria mea, reflectându-mi povestea și viața.

Aș dori, de asemenea, să îi mulțumesc în mod special lui Karen Miller România pentru sprijinirea acestui eveniment special.” – spune fotografa.

expoziție
(c) Alev Iyibudar

Așadar, nu uita! Miercuri, 14  martie, ora 19:00 – sala expozițională F64! Nu rata ocazia de a vedea  fotografii suprinzătoare, de a călători vizual în jurul lumii!

Locurile sunt limitate, așa că  înscrie-te aici! 

Expoziția va putea fi vizitată până la finalul lunii martie.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top