Întreab-o, poate zice DA!

În luna îndrăgostiților, la F64, sărbătorim relaţia ta cu fotografia. Ai reduceri ca să nu îți poată spune nu. Așa că întreab-o, poate zice DA!

Fie că preferi aparatele DSLR, mirrorless, dronele sau camerele de acțiune, echipamentul ales îţi va deschide noi perspective: vei putea vedea cu el lumea, organiza prima expoziţie, documenta aventurile cu sporturi extreme şi cu siguranţă vei putea păstra cele mai de preţ amintiri.

N-am uitat nici de protecție, așa că nu rata promoțiile pentru genți și rucsacuri foto, iar dacă nu ai chef de umblat pe afară și vrei să exersezi fotografia de studio, ofertele la echipamentele dedicate continuă, ba chiar avem și un curs de fotografie de studio la care te așteptăm cu drag.

Alte produse care vor fi prezente în campanie sunt: tabletele, consolele de editare, trepiedele și monopiedele, hardurile externe.

Descoperă toate produsele la promoție aici!

Și nu uita că, dincolo de back-upul pe harduri externe, fotografiile în print vor da întotdeauna viață amintirilor tale, fie că alegi printarea fotografiilor în dimensiuni mici sau mari, ori le aduni într-o fotocarte. Dacă nu prea știi ce fel de fotocărți ai putea realiza, îți dăm noi 5 idei, mai jos:

5 idei de fotocarte cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Iar ca extra-ajutor, îți recomandăm și o serie de articole interesante, care se potrivesc la fix cu intrarea în luna iubirii:

  • Știi ce fotografi celebri au surprins în imagini iconice săruturi? Dacă nu, te invităm să arunci un ochi asupra fotografiilor lui Alfred Eisenstaedt, Robert Doisneau, Brassaï, Elliot Erwitt și Henri-Cartier Bresson. Află poveștile din spatele acestor săruturi și spune-ne, ce alte fotografii similare cunoști.

Fotografii emblematice: Săruturi celebre

  • Află sfaturi utile despre fotografia de cuplu,  un gen de fotografie care implică atât o bună comunicare, cât și creativitate din plin, plus planificare.

Fotografia de cuplu: 10 sfaturi utile pentru imagini reușite

Tu cine vrei să îți spună DA?

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *