Întreab-o, poate zice DA!

Postat de: F64 F64

În luna îndrăgostiților, la F64, sărbătorim relaţia ta cu fotografia. Ai reduceri ca să nu îți poată spune nu. Așa că întreab-o, poate zice DA!

Fie că preferi aparatele DSLR, mirrorless, dronele sau camerele de acțiune, echipamentul ales îţi va deschide noi perspective: vei putea vedea cu el lumea, organiza prima expoziţie, documenta aventurile cu sporturi extreme şi cu siguranţă vei putea păstra cele mai de preţ amintiri.

N-am uitat nici de protecție, așa că nu rata promoțiile pentru genți și rucsacuri foto, iar dacă nu ai chef de umblat pe afară și vrei să exersezi fotografia de studio, ofertele la echipamentele dedicate continuă, ba chiar avem și un curs de fotografie de studio la care te așteptăm cu drag.

Alte produse care vor fi prezente în campanie sunt: tabletele, consolele de editare, trepiedele și monopiedele, hardurile externe.

Descoperă toate produsele la promoție aici!

Și nu uita că, dincolo de back-upul pe harduri externe, fotografiile în print vor da întotdeauna viață amintirilor tale, fie că alegi printarea fotografiilor în dimensiuni mici sau mari, ori le aduni într-o fotocarte. Dacă nu prea știi ce fel de fotocărți ai putea realiza, îți dăm noi 5 idei, mai jos:

5 idei de fotocarte cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Cum în luna februarie Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, ce idee de cadou mai bună ai putea avea ca o fotocarte? O cronică a relației voastre sau a familiei, a locurilor prin care ați fost împreună, toate adunate într-o fotocarte, poate fi o modalitate excelentă de a transpune cuvintele în amintiri.

Iar ca extra-ajutor, îți recomandăm și o serie de articole interesante, care se potrivesc la fix cu intrarea în luna iubirii:

  • Știi ce fotografi celebri au surprins în imagini iconice săruturi? Dacă nu, te invităm să arunci un ochi asupra fotografiilor lui Alfred Eisenstaedt, Robert Doisneau, Brassaï, Elliot Erwitt și Henri-Cartier Bresson. Află poveștile din spatele acestor săruturi și spune-ne, ce alte fotografii similare cunoști.

Fotografii emblematice: Săruturi celebre

Este luna februarie. Unii ar spune că e luna dragostei, iar alții s-ar încăpățâna să creadă că nu există o lună a dragostei, ci mai degrabă manifestarea acestui sentiment e ceva ce se întâmplă mereu, indiferent de lună.

  • Află sfaturi utile despre fotografia de cuplu,  un gen de fotografie care implică atât o bună comunicare, cât și creativitate din plin, plus planificare.

Fotografia de cuplu: 10 sfaturi utile pentru imagini reușite

Continuăm seria de articole despre fotografia comercială și ne oprim de această dată aspura unui gen de fotografie ce implică și o bună comunicare, creativitate din plin, dar și planificare. Fotografia de cuplu permite surprinderea emoțiilor, stărilor, dar și a sentimentelor unei persoane pentru cealaltă și implică și a anticipa anumite gesturi, priviri sau momente unice, astfel că trebuie să fii mai mult decât un bun portretist.

Tu cine vrei să îți spună DA?
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top