Concurs: Olympus Global Open Photo

Postat de: F64 F64

Renumita companie de aparatură foto invită fotografii profesioniști și amatori din întreaga lume să intre în concursul Olympus Global Open Photo 2017-18.

Concursul sprijină dezvoltarea și răspândirea artei fotografice, acceptând înscrieri în șase categorii, legate de viziunea corporatistă a companiei Olympus: “În exterior”, “Artă”, “Puterea vieţii”, “Lumină”, “Poveşti” și “Conexiuni sufleteşti” .

Pentru a participa, doritorii se pot înregistra pe site-ul concursului Olympus Global Open Photo și trebuie să trimită cel puțin o imagine.

Fiecare participant poate încărca până la 5 imagini în fiecare categorie, în format JPEG, cu o dimensiune maximă de 15 MB. Toate înregistrările efectuate până la data de 26 februarie 2018 la ora 15:59 (JST) vor fi eligibile. Nu sunt restricții legate de echipamentul ales pentru a realiza fotografiile.

Câștigătorii vor fi selectați de un juriu format din 6 fotografi renumiți și vor fi anunțați pe site-ul concursului în prima parte a lunii iunie 2018.

Marele premiu (ce va fi oferit unui singur câștigător), va primi o cameră foto digitală Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO + 1 milion de yeni japonezi și va fi ales dintre toate categoriile și înregistrările. Vor fi acordate și alte premii, pentru fiecare categorie.

Mai multe informații despre regulile și categoriile concursului, precum și despre premii și juriu pot fi găsite pe site-ul concursului.

Juriul concursului este format din fotografi internaționali:

  • Alexander Hahn (fotograf profesionist de design interior și arhitectură) din Germania.
  • Kim Lau (fotografiază culturi, peisaje și oameni din Asia din 2005) din Singapore.
  • Silvijo Selman (autodidact și specialist în portrete, evenimente și peisaje) din Croația.
  • Supasit Srisawathsak (unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă) din Thailanda.
  • Tetsuro Shimizu (fotografie documentară, peisaje) din Japonia.

Descoperă toate ofertele Olympus de la F64!


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top