Concurs: Olympus Global Open Photo

Renumita companie de aparatură foto invită fotografii profesioniști și amatori din întreaga lume să intre în concursul Olympus Global Open Photo 2017-18.

Concursul sprijină dezvoltarea și răspândirea artei fotografice, acceptând înscrieri în șase categorii, legate de viziunea corporatistă a companiei Olympus: “În exterior”, “Artă”, “Puterea vieţii”, “Lumină”, “Poveşti” și “Conexiuni sufleteşti” .

Pentru a participa, doritorii se pot înregistra pe site-ul concursului Olympus Global Open Photo și trebuie să trimită cel puțin o imagine.

Fiecare participant poate încărca până la 5 imagini în fiecare categorie, în format JPEG, cu o dimensiune maximă de 15 MB. Toate înregistrările efectuate până la data de 26 februarie 2018 la ora 15:59 (JST) vor fi eligibile. Nu sunt restricții legate de echipamentul ales pentru a realiza fotografiile.

Câștigătorii vor fi selectați de un juriu format din 6 fotografi renumiți și vor fi anunțați pe site-ul concursului în prima parte a lunii iunie 2018.

Marele premiu (ce va fi oferit unui singur câștigător), va primi o cameră foto digitală Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO + 1 milion de yeni japonezi și va fi ales dintre toate categoriile și înregistrările. Vor fi acordate și alte premii, pentru fiecare categorie.

Mai multe informații despre regulile și categoriile concursului, precum și despre premii și juriu pot fi găsite pe site-ul concursului.

Juriul concursului este format din fotografi internaționali:

  • Alexander Hahn (fotograf profesionist de design interior și arhitectură) din Germania.
  • Kim Lau (fotografiază culturi, peisaje și oameni din Asia din 2005) din Singapore.
  • Silvijo Selman (autodidact și specialist în portrete, evenimente și peisaje) din Croația.
  • Supasit Srisawathsak (unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă) din Thailanda.
  • Tetsuro Shimizu (fotografie documentară, peisaje) din Japonia.

Descoperă toate ofertele Olympus de la F64!

[products ids=125030094]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.