Povești din Africa cu Dan Dinu, ambasador Nikon

Postat de: F64 F64

Avem bucuria de a te invita la un eveniment special, miercuri, 8 noiembrie, începând cu ora 19, alături de Dan Dinu, la sala expozițională F64.

Înscrie-te la eveniment pentru a asculta cele mai faine povești din safari!

Fotograful Dan Dinu, alături de F64 și Photolife, te invită în acest început de noiembrie să asculți povești din Africa, într-un eveniment aparte.

Africa

Continentul african crează dependență și imediat ce l-ai părăsit o să îți dorești să te reîntorci. Dan Dinu a vizitat și fotografiat trei țări africane și tot atâtea habitate specifice acestui continent. A început cu savanele est africane din Kenya, a continuat cu junglele și lacurile din Uganda și a culminat cu deșertul din Namibia. Aventurile lui vă sunt povestite acum chiar de către fotograf și însoțite de multe imagini interesante, la sala expozițională F64, locul de întâlnire al pasionaților de fotografie și vizual.

Vino și tu să afli povești inedite din safari, despre cele mai faimoase animale pe care le vezi zilnic în documentare, despre cum este să stai în mijlocul a mii de antilope Gnu sau la doar câțiva metri de un leu, despre o întâlnire mai mult decât personală cu un cimpanzeu în mediul lui natural, despre cum este să asiști la o vânătoare alături de un ghepard sau, de ce nu, despre cum este să trăiești pentru câteva ore în inima unui sat african.

Înscrie-te aici!

fotografii superbe africa

Despre Dan Dinu

Dan Dinu, ambasador Nikon, practică fotografia de mai bine de 20 de ani. În 2007 a fondat PhotoLife, una dintre cele mai vechi și mai mari școli de fotografie din țară, unde a organizat în cei 10 ani de existență foarte multe cursuri și workshop-uri. În prezent este membru fondator și presedintele Forona (Organizatia Fotografilor de Natură din România) și se implică în numeroase proiecte fotografice ce vizează protecția mediului, alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu precum WWF sau Propark.

În ultimii ani a avut ocazia să colaboreze în proiecte importante de fotografie, cum ar fi Wild Wonders of Europe sau Rewilding Europe și este fotograf colaborator al WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizație de protecția mediului din lume. În 2010 a inițiat România Salbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură creat până acum în țară.

Te invităm să descoperi și aceste sfaturi video pentru fotografia de natură, pe YouTube:

De asemenea, s-ar putea să te intereseze și:

Ne vedem pe 8 noiembrie 2017, de la ora 19, la F64!

Save

Save

Save




test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top