Marțea Foto, LIVE la F64 -Fotojurnalism și proiecte fotografice

Pentru LIVE, intră pe 22 august, ora 19:30, AICI!

Dăm startul unei noi ediții Marțea Foto pe 22 august 2017, începând cu ora 19:30! Despicăm firul fotografiei în patru: dezbatem, ne informăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.
Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.
Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.
Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre fotojurnalism și proiecte fotografice, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre metaforă în fotografie și multe, multe alte teme interesante.
Înainte de a face cunoștință cu invitații ce vor susține evenimentul din data de 22 august, vezi ce ai ratat la ediția a patra de Marțea Foto live, despre procesarea fotografiilor, cu Radu Tudoroiu:

Pe 22 august vom vorbi despre fotojurnalism și proiecte fotografice, alături de Cristian Munteanu și Bogdan Dincă.

Cristian și Bogdan vor povesti despre următoarele:

  • Care e etica unui fotojurnalist?
  • Cum și dacă te ajută workshop-urile de fotografie?
  • Cum l-a schimbat masterclass-ul de la NOOR  pe Bogdan Dincă?
  • Cât de departe putem merge în numele adevărului?
  • Este fotografia o formă de artă? Dar fotojurnalismul?
  • Merită să facem fotojurnalism?
  • Proiect versus imagine singulară
  • Ce ar trebui să ne determine să ne apucăm de un proiect?
  • Cum găsești finanțări pentru proiecte?
  • Unde publicăm munca noastră?

Despre toate acestea și mai multe, te așteptăm cu întrebări pe 22 august, LIVE pe Facebook F64!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de aici.

martea foto

Despre Cristian Munteanu

fotojurnalism
Cristian Munteanu este un autodidact, pasionat de fotografia de stradă, la început, sedus definitv de fotojurnalism, acum. Pe parcursul celor aproape 7 ani de când încearcă să facă fotografie, a fost premiat la Sony World Photo Awards 2013 și 2014, fiind și finalist la prestigiosul Days Japan 2016. Colaborator MediafaxFoto din 2014, imaginile sale au apărut în publicații ca: National Geographic Magazine, Days Japan magazine, Mediafax Foto – Best of 2013, Photo Magazine, Lenscratch, Art Photo Feature Magazine, International Street Photographer, Black & White Street Book, Lens Folio.

Despre Bogdan Dincă

fotojurnalism
 Bogdan Dincă este fotograf independent, fondator al platformei Documentaria.ro. În 2015 a absolvit masterul “Studii Vizuale și Societate” din cadrul SNSPA, cu tema “Fotografia documentară în România”. În perioada 2008-2016 a urmat diverse cursuri și workshop-uri de fotojurnalism, precum Foundry Photojournalism Workshop în Istanbul în 2010 și NOOR-Nikon Masterclass in Documentary Photography în București în 2011. A colaborat de-a lungul timpului cu publicații și organizații nonguvernamentale din țară și străinătate.
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *