Concurs – ” Inovații suedeze, imaginație românească “

Postat de: F64 F64

În perioada concediilor majoritatea dintre noi preferăm să ne plimbăm. Fie că mergem la mare, la munte sau prin țări străine, cert este că mereu ajungem în locuri noi și găsim povești noi de transmis mai departe.

Astfel, ne-am gândit că în această perioadă ar fi ideal să lansăm un nou concurs, în parteneriat cu Ambasada Suediei, TAROM și IKEA. Participând la acest concurs ai șansa de a câștiga un city break, numai bun ca tu să-ți prelungești concediul!

Concursul lansat astăzi se numește “Inovații suedeze, imaginație românească”, iar tema de data aceasta te împinge să fii mult mai creativ decât pare.

UPDATE 26.07.2017 – Cei trei câștigători împreună cu încă câțiva fotografi selectați de juriu, vor beneficia și de expunerea uneia dintre fotografiile înscrise în concurs la ARCUB, în perioada 25 septembrie – 8 octombrie!

concurs
Spotify1- Carolina Romare /imagebank.sweden.se

În perioada 6 iulie – 27 august 2017, îți așteptăm fotografiile care surprind într-un mod cât mai creativ inovațiile suedeze, precum: telefonul mobil, chibritul, fermoarul, design-ul Coca-cola și multe altele.

Mai jos găsești două liste cu nume și descrieri ale inovațiilor suedeze care trebuie să apară în fotografii. Atenție însă, una dintre liste este în engleză.

Poate pare puțin ambiguu așa că îți vom oferi câteva criterii de ghidare. Practic, fotografiile tale trebuie să aibă ca subiect principal o inovație suedeză. Adică, de exemplu, dacă îți alegi telefonul mobil, fotografia ta trebuie să aibă surprins într-un mod cât mai creativ un telefon, cineva care vorbește la el, cineva care îl fabrică, strică, cumpără, găsește etc. Ai frâu liber la idei, atâta timp cât reiese din fotografie faptul că inovația suedeză este punctul principal de interes.

Fotografiile trebuie să respecte regulile de compoziție și estetică fotografică. La acest concurs pot participa toți cei care înscriu maxim 3 fotografii cu tema  “Inovații suedeze, imaginație românească” în platforma de concurs F64.

Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.

Fiecare fotografie înscrisă în concurs trebuie însoțită de un titlu și numele inovației suedeze (în descrierea fotografiei de pe platformă) și datele autorului.

Înscrie-te!

concurs
Pacemaker – Helena Wahlman /imagebank.sweden.se

Jurizare

Jurizarea se va desfășura în perioada 28 august – 3 septembrie 2017, iar juriul va desemna câștigătorii conform criteriilor fotografice (compoziție, cromatică, încadrare, emoție, poveste, respectarea temei etc).

Jurații acestui concurs sunt Vlad Eftenie și Mirela Momanu, un reprezentant al ambasadei, un reprezentant TAROM și un reprezentant F64.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 5 septembrie 2017, pe pagina de Facebook F64, în platforma de concurs sau pe blogul F64 și pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei.

concurs
Hasselblad camera – Fredrik Broman/imagebank.sweden.se

Premii – “Inovații suedeze, imaginație românească”

Va mai exista un premiu special al publicului, care va fi acordat fotografiei cu cele mai multe voturi/like-uri adunate în platforma de concurs F64.

Concurenții nu pot câștiga mai mult de un premiu.

Înscrie-te!

Citește regulamentul complet AICI!

Iată și o galerie cu fotografii axate pe inovațiile suedeze, poate exemplele îți vor fi utile.

PS: Dacă ești în căutare de sfaturi suplimentare, citește articolul acesta.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top