SanDisk – primul card SD de 1TB

Postat de: F64 F64

Acum 16 ani se lansa primul card de memorie, cu o capacitate de 64mb, iar acum doi ani, in septembrie, in cadrul Photokina, SanDisk lansa cardul SD de 512GB.

Evolutia produselor electronice avanseaza la viteze din ce in ce mai mari, motiv pentru care avem nevoie de gadget-uri din ce in mai durabile, performante si ca memoria acestora (sau a cardurilor) sa fie din ce in ce mai mare, mai stabila si mai usor de transportat.

Se pare ca SanDisk nu s-a putut multumi cu capacitatea de stocare atat de “mica” a SD-ului lansat acum doi ani, asa ca anul acesta tot la Photokina, au ales sa ne surprinda prezentand primul card SD din lume cu 1TB capacitate de stocare.

Desi un astfel de card ar putea fi folosit pentru a mari capacitatea de stocare a unui laptop sau calculator, pana cand companiile de calculatoare vor mari capacitatea standard de stocare a hard-urilor interne ale acestora, SanDisk tinteste mai mult spre pasionatii de foto-video.

sandisk sd 1tb

 

Datorita popularitatii in crestere a filmarilor la rezolutie 4k si deoarece ne indreptam rapid spre 8k, iar calitatea fotografiilor creste impreuna cu megabitii lor de la o zi  la alta, acest SD ar putea deveni cu usurinta un produs indispensabil. 

Posibilitatea de a stoca mai multe fotografii si filme pe un aparat foto decat pe majoritatea laptop-urilor si computerelor, este de-a dreptul surprinzatoare! Gandindu-te ca in urmatorii ani vei putea sa cari dupa tine zeci de TB intr-un dispozitiv mai mic decat propria palma, pare o idee desprinsa dintr-un film SF, dar este mult mai aproape de realitate decat am crede.

Desi SanDisk nu a vorbit despre momentul in care cardul de 1TB va ajunge in magazine sau detalii despre posibilul pret al produsului, costul acestuia sigur va fi pe masura capacitatii de stocare, cum se intampla de fiecare data cand apare orice fel de produs tehnologic care ridica standardul pietii.

Ramaneti alaturi de noi, pentru a afla cele mai noi informatii despre produsele lansate la Photokina!


Produse folosite
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top