Fii cu ochii pe aceste accesorii de Black Friday PRO 2023 la F64

Black Friday PRO a ajuns la F64, iar până pe data de 9 octombrie 2023, fii sigur că faci cele mai bune alegeri care să te ajute în proiectele tale foto-video. Fie că dorești să achiziționezi noi produse sau să faci upgrade la un echipament pe care deja îl ai, te asigurăm că ai ajuns în locul perfect. Haide să aruncăm un ochi împreună și să vedem ce alegeri avantajoase putem face de Black Friday PRO 2023 (6-9 octombrie). 

Trepiede și stabilizatoare

Trepiedele sunt pe departe unele dintre cele mai importante accesorii din trusa unui fotograf, cât și din trusa unui videograf, fiind accesorii esențiale pentru factorul de stabilitate, eliminând mișcări nedorite în timpul pozelor și filmărilor. Acestea vin într-o gamă mare de dimensiuni și materiale de construcție în funcție de nevoile tale ca și fotograf sau videograf, oferind în același timp flexibilitatea de a experimenta diverse unghiuri și compoziții. 

De cealaltă parte, stabilizatoarele sunt folosite de către videografi pentru a oferi o treaptă superioară de stabilizare în mișcare.Acestea sunt concepute pentru înregistrări fluide, iar efectul de utilizare duce instant cu gândul către profesionalism, majoritatea stabilizatoarelor fiind dotate cu diverse moduri menite pentru a te face un videograf mai bun.

Benro KH26P Kit Trepied si Cap Video 184.5 cm

Benro Aero 2 PRO Trepied Video din Aluminiu

Peak Design Travel Tripod Trepied Foto Compact din Carbon

DJI RS 3 Pro Combo Stabilizator Gimbal

Zhiyun Tech WeeBill 3S Combo Stabilizator Gimbal

Rucsacuri foto

Un rucsac foto profesional este absolut esențial pentru a-ți proteja și organiza echipamentul, oferind în același timp un acces facil către accesoriile tale preferate. Acestea sunt proiectate pentru a avea compartimente separate și sunt extrem de versatile, permițându-ți să adaugi chiar și elemente necesare din viața de zi cu zi.

Opțiunile sunt nelimitate în ceea ce privește alegerea rucsacului foto potrivit, astfel că noi îți recomandăm să accesezi articolul ”Cum să alegi o geantă sau un rucsac foto” în cazul în care ai nevoie de ajutor în alegerea rucsacului potrivit pentru necesitățile tale.

Lowepro ProTactic BP 450 AW II Rucsac Foto Negru

Lowepro Photo Sport BP 200 AW II Rucsac Foto Albastru

Cullmann Ultralight 2in1 DayPack 600+ Rucsac Foto Negru

Manfrotto Off Road Stunt Rucsac Foto Gri/Rosu

Lowepro LP36898 Slingshot Edge Rucsac Foto 150 AW Negru

Lumini

Luminile sunt ideale pentru a pune în evidență cadrele pe care dorești să le realizezi, fiind utilizate atât în spații închise, cât și în spații deschise. Luminile pot fi clasificate în funcție de necesităile fiecărui utilizator, însă de cele mai multe ori, acestea fac parte din două categorii: lumină continuă, utilizată foarte mult pe partea de videografie, dar și blițuri, utilizate pe partea de fotografie.

Lumina continuă oferă o sursă de lumină constantă, ideală pentru filmări, menite să contribuie la o iluminare uniformă și stabilă în timpul înregistrărior video. De cealaltă parte, blițurie, susținute de triggere / declanșatoare, sunt utilizate pentru a oferi un impuls puternic de lumină pentru a captura momente rapide sau pentru a ilumina subiecul într-un mod creativ. Triggerele reprezintă dispozitivele ce declanșează și sincronizează blițurile în momentul potrivit pentru a obține rezultate precise în fotografiile realizate. 

Godox Tube Light TL60 RGB Lampa LED 2700-6500K

Godox LC500 Lampa LED Stick Bi-color 3200-5500K CRI>95

Godox V1 Blit TTL cu Cap Rotund pentru Sony

Godox AD300 PRO Pocket Flash Blit Portabil 300W

Godox AD400 Pro Witstro All-In-One Outdoor Flash Blit Studio Portabil 400Ws TTL

Microfoane / Lavaliere

Sistemul audio are un rol special în proiectele video, fie că faci vlogging, călătorești sau realizezi documentare, spre exemplu. Acestea sunt menite pentru a captura momente ce necesită conectarea cu audiența dorită, astfel că achiziția unui microfon reprezintă un beneficiu asupra calității audio, evitând momente neplăcute precum zgomotul de fundal. În același timp, versatilitatea acestora de a permite capturarea unui sunet de calitate le face unice și de neînlocuit, în comparație cu microfonul incorporat în cameră.

În același timp, trebuie să ai în vedere faptul că pot exista momente în care ai nevoie să capturez un sunet de la distanță, precum o persoană ce vorbește, însă care în același timp nu se află în apropierea microfonului amplasat deasupra camerei. În situații similare, vei avea nevoie să folosești o lavalieră ce îți va permite să capturez conținutul audio la calitatea sa maximă. 

 Pentru mai multe detalii în ceea ce privește alegerea sistemului audio potrivit, vizitează articolul ”Cum alegem microfonul potrivit”?

M-Audio UberMic Microfon Studio Condenser USB

Deity S-Mic 2 Microfon Shotgun Rezistent la Apa

Boya BY-DM500 Microfon Podcast XLR

Saramonic Blink 500 B1 Linie Wireless Compacta Digitala 2 Canale

Boya BY-WM6S Linie Wireless UHF cu Microfon Lavaliera

Carduri de memorie

Lipsa unui card de memorie este exact ca și cum te-ai întoarce dintr-o călătorie și au uita instant momentele minunate pe care le-ai petrecut.

Cardul de memorie este utilizat ca spațiu de stocare pentru aparatele foto-video și îți permite accesarea pozelor la caliatea lor maximă. Din fericire, există tot mai multe camere foto-video care au apelat la opțiunea de două carduri de memorie, astfel că recomandarea noastră este să folosești și cel de-al doilea slot ca și variantă de back-up în cazul în care întâmpini dificultăți cu principalul card utilizat. 

Cardurile pot fi găsite sub diverse forme în funcție de necesitățile dorite, cel mai popular dintre acestea fiind cel SD, utilizat frecvent în lumea foto-video. Totuși, pentru o analiză mai amplă a acestora, îți sugerăm articolul ”Cum să alegi cardul de memorie pentru aparat foto, telefon, laptop, cameră auto sau smartwatch”.

SanDisk Extreme PRO Card de Memorie SD 64GB SDXC UHS-I Class 10 U3 V30 + 2 Ani RescuePRO Deluxe

SanDisk Extreme PRO Card de Memorie SD 128GB SDXC UHS-I Class 10 U3 V30 + 2 Ani RescuePRO Deluxe

SanDisk Extreme PRO Card de Memorie 256GB SDXC UHS-I C10 U3 V30 + 2 Ani RescuePRO Deluxe

Lexar Professional Card de Memorie SDXC UHS-II 2000x 64GB V90

Acumulatori

De foarte multe ori poți alege să petreci un timp îndelungat capturând momente de neuitat în vacanța ta, iar utilizarea unui singur acumulator poate deveni o grijă în momentul în care dorești să pozezi sau să filmezi în mod constant. 

Achiziția unui acumulator secundar sau a mai multor acumulatori pentru camera ta foto-video este în mod cert un beneficiu ce îți va permite să capturezi momentele tale favorite în mod constant, fără a avea grija că singurul acumulator pe care îl ai va ajunge la 0%. 

Tu ce produse cumperi de Black Friday PRO? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.