Fii cu ochii pe aceste accesorii de Black Friday PRO 2023 la F64

Black Friday PRO a ajuns la F64, iar până pe data de 9 octombrie 2023, fii sigur că faci cele mai bune alegeri care să te ajute în proiectele tale foto-video. Fie că dorești să achiziționezi noi produse sau să faci upgrade la un echipament pe care deja îl ai, te asigurăm că ai ajuns în locul perfect. Haide să aruncăm un ochi împreună și să vedem ce alegeri avantajoase putem face de Black Friday PRO 2023 (6-9 octombrie). 

Trepiede și stabilizatoare

Trepiedele sunt pe departe unele dintre cele mai importante accesorii din trusa unui fotograf, cât și din trusa unui videograf, fiind accesorii esențiale pentru factorul de stabilitate, eliminând mișcări nedorite în timpul pozelor și filmărilor. Acestea vin într-o gamă mare de dimensiuni și materiale de construcție în funcție de nevoile tale ca și fotograf sau videograf, oferind în același timp flexibilitatea de a experimenta diverse unghiuri și compoziții. 

De cealaltă parte, stabilizatoarele sunt folosite de către videografi pentru a oferi o treaptă superioară de stabilizare în mișcare.Acestea sunt concepute pentru înregistrări fluide, iar efectul de utilizare duce instant cu gândul către profesionalism, majoritatea stabilizatoarelor fiind dotate cu diverse moduri menite pentru a te face un videograf mai bun.

Benro KH26P Kit Trepied si Cap Video 184.5 cm

Benro Aero 2 PRO Trepied Video din Aluminiu

Peak Design Travel Tripod Trepied Foto Compact din Carbon

DJI RS 3 Pro Combo Stabilizator Gimbal

Zhiyun Tech WeeBill 3S Combo Stabilizator Gimbal

Rucsacuri foto

Un rucsac foto profesional este absolut esențial pentru a-ți proteja și organiza echipamentul, oferind în același timp un acces facil către accesoriile tale preferate. Acestea sunt proiectate pentru a avea compartimente separate și sunt extrem de versatile, permițându-ți să adaugi chiar și elemente necesare din viața de zi cu zi.

Opțiunile sunt nelimitate în ceea ce privește alegerea rucsacului foto potrivit, astfel că noi îți recomandăm să accesezi articolul ”Cum să alegi o geantă sau un rucsac foto” în cazul în care ai nevoie de ajutor în alegerea rucsacului potrivit pentru necesitățile tale.

Lowepro ProTactic BP 450 AW II Rucsac Foto Negru

Lowepro Photo Sport BP 200 AW II Rucsac Foto Albastru

Cullmann Ultralight 2in1 DayPack 600+ Rucsac Foto Negru