Photokina 2020 s-a anulat. Ne vedem în 2022!

Organizatorii Photokina 2020 au anunțat că târgul de anul acesta a fost anulat din cauza preocupărilor de sănătate publică legate de coronavirus. Următorul târg va avea loc în 2022.

 Echipa de management a dezvăluit că noile reglementări au dus la anularea tuturor evenimentelor de grup, inclusiv Photokina 2020.

“Această decizie este susținută de echipa de gestionare a crizelor din orașul Koln, care a recomandat, de asemenea, în ședința de pe 18 martie 2020, anularea târgurilor din această perioadă”, se dezvăluie.

Pe lângă anularea evenimentului din 2020, e-mailul confirmă că toate biletele plătite vor fi rambursate. Următoarea ediție Photokina va avea loc în mai 2022, în perioada 18-21 mai.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.