Argentik III – eveniment de fotografie de stradă pe film

Bucharest Photo Week, F64, Allkimik, Gallery Cafe, ANAV, Foma Mures si CRITICAL MESS vă invita la “Argentik – ediţia a III-a” – un eveniment de fotografie de strada pe film in cadrul festivalului Bucharest Photo Week 2016.
Esti pasionat(a) de fotografie de strada si ai un aparat foto pe film? Atunci concursul este pentru tine!

Argentik III – Care este mecanismul?

26.08 – 03.09 ora 19:00  Inscriere
Pentru a participa la “Argentik III” trebuie sa va inscrieti accesand formularul de AICI.
04.09 Alegerea participantilor: Participantii vor fi alesi pe baza fotografiilor atasate/linkului de portofoliu in functie de cat de bine se incadreaza in tema generala – fotografia de strada. Prioritate vor avea fotografii care nu au participat la editiile anterioare. Participantii trebuie sa ridice/predea filmele personal de la Allkimik, Bucuresti. Castigatorii editiilor anterioare nu sunt eligibili pentru participare. Selectia fotografilor participanti va fi facuta in data de 04.09 de catre Cristian Bassa – co-organizator Bucharest Photo Week- si vor fi anuntati pe situl festivalului, pagina de facebook a festivalului cat si pe adresa de email de pe care au trimis inscrierea.
05.09 – 19.09 ora 19:00 Ridicare si expunere film, urmata de predare: Fiecare dintre fotografii selectaţi va primi un film Foma 100 pe care va trebui să îl ridice personal de la Allkimik. Fotograful va avea la dispoziţie o perioada determinată de timp pentru a putea expune filmul – de la primirea acestuia până la data predării lui. După expunerea filmului, acesta va trebui să ajungă nedevelopat la Allkimik. Perioada de la ridicarea filmului si pana la predarea lui este: 05.09 – 19.09 ora 19:00. După această dată nu se mai acceptă predarea filmului si implicit participarea la eveniment.
19.09 – 27.09 Developare scanare tiparire fotografii si alegere castigatori: Filmele vor fi developate si scanate de catre Allkimik în perioada 19.09 – 27.09. In aceasta perioada juriul va alege 2 fotografii ale fiecarui participant care vor fi tiparite analog. Tot in aceasta perioada vor fi alesi castigatorii celor trei premii de catre juriul concursului format din: Dafina Jeaca, Oliver Merce si Dragos Radu Dumitrescu (castigatorii Argentik II)
30.09 – 15.10: Vernisajul si expozitia “Argentik III”, la Gallery Cafe, Str. Leonida nr. 9 – 11, sector 2, București, vernisajul avand loc in data de 30.09 orele 19:00
Pe langa participarea in cadrul expozitiei si a festivalului, 3 participanti vor primi premii constand in portrete ambrotip mici, filme Foma 100, o developare si scanare gratuita de film, promotionale F64 si alte surprize.

Nu rata participarea, inscrie-te pana pe 3 septembrie 2016!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Am reusit sa aduc filmul la cei de la Allkimik.Ma bucur de aceasta reusita cand ma gandesc prin ce am trecut cu acest simplu film de 35mm. I hope "the Dude abides".

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *