Concurs de 1 iunie: Castiga fotocartea copilariei tale!

De 1 iunie avem cel mai frumos motiv sa ne reamintim de copilarie. Sa ne bucuram de cei mici si sa ne jucam, alaturi de ei, ca si cum anii nu ar fi trecut pe langa noi.
Iar toate aceste amintiri, petrecute impreuna, merita sa fie pastrate intr-o Fotocarte F64. De aceea, echipele F64 si PhotoGo va ofera ocazia de a castiga fotocartea copilariei voastre. Pasii pe care ii aveti de facut sunt foarte simpli:

Concurs „Castiga fotocartea copilariei tale!”

  • Intra pe pagina de Facebook F64 Studio si alatura-te fanilor celui mai mare magazin foto-video din Romana (prin Like)
  • Acceseaza statusul de concurs de AICI si citeste ce trebuie sa faci pentru a castiga unul din cele 3 premii oferite de F64 Studio
  • Uploadeaza in comentarii, la statusul de concurs, o fotografie realizata de tine, care reprezinta copilaria pentru tine
  • Vor fi luate in considerare doar fotografiile postate intre 1 iunie, ora 9:00 si 3 iunie 2016, ora 14:00
  • Castigatorii premiilor vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati pe blogul si pe pagina de Facebook F64

Premii

Premiul 1 este o fotocarte Layflat* dimensiune 20×20 sau 20×28 in valoare de 275 lei (are o prezentare impecabila datorita modului de legare a paginilor care permite o deschidere perfecta de 180 grade)
 Premiul 2 este o fotocarte Standard** dimensiunea 20×20 cm sau 21×28 cm sau 28×21 cm in valoare de 145 lei (este o fotocarte cu tinuta datorata copertii tari si a unui aspect placut de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare)
Premiul 3 este o fotocarte Standard dimensiunea 14×14 cm sau 21×14 cm in valoare de 95 lei (este o fotocarte cu tinuta datorata copertii tari si a unui aspect placut de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare)

Mult succes tuturor! Si nu uitati, printati-va amintirile!
REGULAMENT CONCURS
UPDATE
Va multumim tuturor pentru participare, am avut ocazia sa vedem o multime de fotografii superbe 🙂 Iar castigatorii concursului sunt:
Marcela Stanciuc Corbeanu – locul I
locul1
Prisecaru Mirela – locul II
locul2
Catalina Stoican – locul III
locul3
Va asteptam cu un mail pe concurs@f64studio.ro cu datele de contact pentru a va ajuta sa intrati in posesia premiilor.
LISTA COMPLETA PARTICIPANTI CONCURS

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Pozele sunt cele mai bune amintiri pe care le putem avea si de aceea este bine sa le pastram cum se cuvine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.