Gadgeturi in trend: bratari de fitness

Postat de: Alex Frusina Alex Frusina

Scopul tehnologiei este sa ne faca viata mai usoara si mai eficienta. Ca si oameni intotdeauna vom cauta metode sa devenim mai sanatosi si mai fericiti. Actualul curent al bratarilor de fitness este ca activitatile noastre sportive sau cele legate de sanatate sa fie cat mai contorizate si sa intre chiar intr-un sistem “de premiere” prin atingerea anumitor praguri care sa  ambitioneze utilizatorul.

Companiile creeaza programe care te ajuta sa devii si sa ramai sanatos. Aceste bratari de fitness de exemplu sunt ideale pentru a analiza cata miscare facem, fie ca vorbim despre mers, alergare sau urcari / coborari de etaje si, totodata, aflam numarul de calorii consumate sau calitatea somnului nostru.

Ne-am jucat putin cu aceste bratari de fitness si am aflat lucruri interesante. Spre exemplu, intr-o zi obisnuita de munca, Messi de la Barcelona parcurge o distanta de aproximativ 8,4 Km/meci in timp ce un angajat F64 din depozitul magazinului acopera 13.4 Km/zi obisnuita de munca – in your face, Lionel!

Dar trebuie sa lasam gluma la o parte deoarece aceste mici bratari au ajuns in ultimii ani sa fie printre cele mai dorite si apreciate smart gadgeturi iar trend-ul continua sa fie ascendent.