Începe vara cu gadgeturi pe măsură!

Tu cum obișnuești să-ți petreci vara, ce gadgeturi ai alături? Sau în general, îți place să te joci diverse jocuri, să faci fotografii sau să imortalizezi instant toate amintirile din vacanță? Ei bine, află că la F64 găsești toate gadgeturile care ți-ar putea transforma timpul liber în experiențe de neuitat.

Să le luăm însă pe rând:

gadgeturi

Ești pasionat de fotografie însă până acum n-ai apucat să experimentezi cu cea pe film? La noi găsești camere instant, împreună cu genți  pentru ca fiecare zi din timpul liber să vină cu amintiri gata de oferit cadou prietenilor.

Sau ai cumva în plan să faci o vizită festivalurilor, petrecerilor, să te plimbi prin orașe noi în lung și-n lat? Tot la noi poți profita de o gamă variată de telefoane, pentru a fi mereu conectat la tot ceea ce se întâmplă și a posta rapid orice story sau imagine. În plus, ai șansa de a primi Ochelari Samsung Gear VR cadou la achiziția unui telefon Samsung S9/S9+  sau 200RON reducere la camera Insta360, la achiziția unui telefon Apple din ofertă. Și pentru că degeaba ai un telefon performant dacă nu-l poți ține mereu încărcat, îți punem la dispoziție și baterii portabile de la Asus.

Poate vrei să duci aventura la un alt nivel de adrenalină, așa că ne-am gândit și la tine. La F64 găsești camere de acțiune Xiaomi, o mulțime de drone și accesorii Polar Pro.

Pentru cei care merg mai mult pe fine-art sau chiar pictură digitală, avem pregătite tablete Wacom și stiloul 3Doodler. Desigur că, fotografia sau pictura digitală ori chiar și filmările surprinse cu drona, nu ar fi la fel fără un monitor profesional. Le găsești și pe acestea la noi. Îți recomandăm atât gama de monitoare BenQ, cât și Asus.

Pentru serile în care vin prietenii în vizită îți punem la dispoziție console și accesorii pentru orice gamer, boxe inteligente și jucăriile STEAM.

Și într-un final, pentru cei interesați de silueta lor sau care preferă să fie mai organizați și să-și monitorizeze îndeaproape activitatea fizică, avem reduceri de până la 80% la brățările fitness și la smartwatch-uri.

Te-am convins? Vezi și ce alte oferte de gadgeturi te mai așteaptă pe site-ul F64!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.