Concurs: Arata-ne fotografia pe care vrei sa o printezi acum!

In fiecare zi facem zeci, sute de fotografii. Cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, surprindem in imagini tot ce ne place si ne atrage atentia. Si pastram rezultatul pe telefon, pe calculator, tableta sau card de memorie.
Unele fotografii merita mai mult. Un print pus intr-o rama, un fotomagnet pe frigider, un tablou agatat pe perete, un album foto pe care il arati prietenilor dragi. Amintiri printate pe care sa le ai mereu la indemana.
Concurs “Arata-ne fotografia pe care vrei să o printezi acum!”

  • Intra pe pagina de Facebook F64 Studio si alatura-te fanilor celui mai mare magazin foto-video din Romana (prin Like)
  • Acceseaza statusul de concurs de aici si citeste ce trebuie sa faci pentru a castiga premiul oferit de F64 Studio
  • Uploadeaza in comentarii, la statusul de concurs, o fotografie realizata de tine, pe care ti-ai dori sa o printezi acum
  • Vor fi luate in considerare doar fotografiile postate intre 29 martie 2016, ora 14:00 si 31 martie 2016, ora 14:00
  • Castigatorul premiului va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe blogul si pe pagina de Facebook F64

Premiu: O imprimanta Wi-fi Canon Selphy CP910 + Canon KP-108IN – kit hartie + ribbon Canon Selphy CP800/CP900 – in valoare totala de 458.99 lei
Mult succes tuturor! Si nu uitati, printati-va amintirile!
REGULAMENT CONCURS
UPDATE
Va multumim tuturor pentru participare, am avut ocazia sa vedem o multime de fotografii superbe 🙂 Iar castigatorul concursului este Sorin Mares! Felicitari 🙂
castigator_fotografia_martie2016
LISTA COMPLETA PARTICIPANTI CONCURS
 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Felicitari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.