Samyang 14mm f/2.8, testat de Dragoș Asaftei

De curând am avut ocazia să fotografiez pentru câteva zile cu obiectivul Samyang 14mm f/2.8, cea de a doua ediție, puțin cosmetizată față de cea lansată în 2009.
Auzisem de multe ori de bine despre obiectiv, dar recunosc că nu am avut curiozitatea să văd cu ochii mei ce face. O vreme bună n-am simțit nevoia unui ultra-wide, împăcându-mă foarte bine cu un 24mm. La începutul anului, însă, m-am pus pe căutat câteva variante pentru un astfel de obiectiv.
Fotografii-făcute-cu-Samyang-14mm-f28-10-600x400
Cu un preț mai mult decât accesibil – de câteva ori bune mai ieftin decât „frații” lui de la Canon, Nikon, Tamron ori alți producători – 14-le produs de Samyang mi-a atras atenția după ce am tot văzut fotografii de o calitate foarte bună făcute cu el. Așa că l-am luat de la F64 să îl folosesc pentru câteva zile, suficient cât să mă convingă să iau decizia.
Vignetare-Samyang-14mm-600x398
Review-ul complet, redactat de Dragoș Asaftei, se găsește pe BlogdeFotografie.ro!
[products ids=125017480,125013820,1044908,1041049]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.