Seminar Fotografia de produs in studio pentru incepatori

Fotografia de produs in studio, pentru incepatori

Sambata, 12 octombrie, in magazinul F64 a avut loc seminarul “Fotografia de produs, pentru incepatori”. Intr-o ora si jumatate de seminar, am reusit sa cuprindem, in detaliu, aspecte teoretice ale fotografiei de produs. Am discutat despre echipament fotografic si criterii de selectie in scopul fotografierii produselor, am testat mese foto dedicate acestei aplicatii, corturi de produs sau reflectoare, am cautat impreuna sa aflam ce solutie de iluminare obtine cele mai bune rezultate si de ce una anume ar fi mai indicata decat altele.
Partea practica s-a desfasurat interactiv, voluntarii participanti la curs realizand fotografiile pas cu pas, asistati de lector, imagini ce au fost afisate cu ajutorul proiectorului, pentru ca toata lumea sa poata vedea rezultatul si discuta posibile ajustari pe marginea acestuia.

Participantii au fost foarte activi si au participat cu drag si entuziasm, parcursul celor aproape 3 ore, desigur, fiindca scopul teoriei este de pune bazele unei practici eficiente.

Desi a fost un seminar, nu s-a desfasurat unilateral, discutiile au fost deschise si cativa dintre participanti au intervenit cu completari si adaugiri foarte bine punctate ce au contribuit la desavarsirea unui curs fotografic de calitate.

Multumim participantilor si ii asteptam si la urmatoarele seminarii organizate de F64 Studio!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Sunt fără experienta, însă mă pasionează foarte mult acest domeniu și as dorii sa aflu cât mai multe

  • Buna ziua. Va rog sa ma tineti la cirent cu viitoarele seminarii de fotografii de produs deoarece sjnt interesata sa parricil. Multumesc !
    Cu stima,
    Adela Pintea
    0740050445

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *