Este NTG5 potrivit pentru tine?

Rode NTG5 este un microfon shotgun, cu un design acustic cu orificii circulare pentru crearea unui sunet natural. Zgomotul de fundal este foarte slab, de doar 10 dBA. Recomandăm acest microfon pentru o gamă largă de aplicații video unde aveți nevoie de sunet de calitate. Cu o greutate de doar 76 grame, poate fi folosit foarte ușor pe o perioadă lungă de filmat. Circuitul RF-bias asigură performanță în condiții nefavorabile, precum umiditate crescută și temperaturi joase.

Vali Bărbulescu a avut ocazia să testeze microfonul Rode NTG5. Vă prezentăm experiența lui de la unboxing în acest videoclip:

Specificații cheie Rode NTG5

  • Principiu acustic: RF-bias condenser
  • Active Electronics: RF-bias demodulation
  • Polar pattern: Supercardioid shotgun
  • Frecvențe: 20 Hz – 20 kHz
  • Răspuns frecvențe: 80 Hz – 20 kHz ±3 dB
  • Impedanta: 25 Ω
  • Signal-to-noise ratio: 84 dB
  • Nivel zgomot: 10 dB SPL (A-weighted, conform IEC651)
  • Input SPL @ 1% THD: 130 dB SPL (1kHz @ 1% THD, 600 Ω load)

Testare Rode NTG5

Calitatea sunetului este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre producțiile video. Bineînțeles, este indicat să achiziționezi exact acel microfon care se potrivește cu activitatea ta, cu ce gen de videoclip filmezi.

Vali Bărbulescu a testat acest microfon. Urmărește în acest videoclip experiența lui cu Rode NTG5, din care poți descoperi exact cum funcționează microfonul:

Tu ce microfon deții/ce fel de microfon ai dori sa achiziționezi? Lasă-ne un comentariu! Nu uita și că la F64, te așteptăm cu o mulțime de oferte la echipamentele de vlogging. 

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.