Dreamstime.com – un colaborator creativ

De ceva timp avem un nou partener de care suntem foarte mandri. Ne ajuta de fiecare data cand trebuie sa realizam proiecte, sa facem bannere sau sa schimbam backgroundul site-ului. 🙂
Este plin de imagini, care mai de care mai inovatoare si mai creative. Ne ajuta atunci cand avem nevoie de peisaje sau de portrete, de fotografii cu copii, femei, la mare sau munte.
Vorbim de Dreamstime.com, un site cu imagini de stock. Opera unui roman, site-ul este un succes si pe plan international, numarandu-se printre liderii industriei. Cu aproximativ 6 milioane de utilizatori, platforma Dreamstime.com aduna aproximativ 17 milioane de imagini, incarcate de circa 155,000 de fotografi din intreaga lume la preturi accesibile si usor de gasit. Cu totii stim ca imaginea potrivita completeaza continutul unui articol sau atrage atentia asupra mesajului pe care dorim sa il transmitem iar Dreamstime ofera o baza de date extrem de variata in care oricine isi poate gasi acea imagine.
Dreamstime este a doua agentie din lume ca numar de designeri si utilizatori si este considerata ca fiind cea mai prietenoasa comunitate de fotografie stock. Este deasemenea agentia care ofera unele dintre cele mai mari royalties fotografilor. Fotografii exclusivi primesc cele mai mari royalties din industrie – 60% din vanzari, aceasta politica nefiind schimbata de 10 ani.
Daca ti-ai dorit vreodata ca imaginile tale sa fie folosite in newsletterul F64 sau in background-ul de site nu trebuie decat sa-ti incarci pozele pe Dreamstime.com. In afara de faptul ca faci un ban in plus pentru pasiunea ta (iti poti achizitiona echipamente foto cu banii castigati ;)), te poti mandri ca imaginile tale sunt vedete pe site-ul sau pe blogul F64.


Specialistii lor in review vor revizui poza incarcata de tine dupa criterii precum calitatea fotografiei, compozitie, tema de interes. Vanzarile nu vor intarzia sa apara si cu cat mai multe, cu atat mai bine. Imaginile Dreamstime au preturi in functie de popularitate iar cele mai descarcate imagini vor fi si cele care va vor aduce cele mai mari castiguri.

Pentru designeri, procesul de cautare a imaginii potrivite este foarte simplu cand ai un motor de cautare care este user friendly si care permite o filtrare a rezultatelor dupa criterii simple precum: fotografii landscape sau portrait, numarul de oameni pe care ii dorim in fotografie, ilustratie sau poza etc. Planurile de plata sunt flexibile si concepute sa raspunda atat nevoii de volum pentru agentii mari (abonamente) cat si cumparaturilor ocazionale facute de utlizatori obisnuiti (pachete de credite).

Un mare avantaj al Dreamstime este ca daca de exemplu ai un blog pe care vrei sa incarci poze de calitate dar nu esti dispus sa-ti faci abonament sau sa cumperi credite, exista si o rubrica cu zeci de mii de imagini gratuite pentru care obtii gratuit licenta de folosire pe viata.

Stiati ca: Fotografia de tip stock s-a nascut ca un rebut? In trecut, fotografiile comerciale care nu erau acceptate in diverse reviste erau puse la pastrare. Acest lucru a inceput undeva prin anii 1920, insa a luat amploare odata cu extinderea online-ului. Daca la inceput o poza de stock ajungea la cateva mii de euro, acum, o imagine poate fi vanduta la preturi mult mai accesibile.
Acum ca am gasit solutia proiectelor personalizate, te invitam la incarcat si/sau descarcat :).

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • http://www.dreamstime.com/khaled510_info ^.^ am si eu cont.Pozele sunt facute cu un canonpowershot 400IS cumparat de pe f64 de care sunt foarte multumit !! 😀

  • As putea adauga o sugestie.
    Dreamstime, cat si alte site-uri de specialitate, platesc celor care adauga pozele spre vanzare prin Pay Pal.
    Ar fi minunat, daca F64 ar permite si plata prin Pay Pal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.