F64 – cel mai bun blog de companie din Romania

Competiţia “Top Corporate Blogs 2013” a decis: Blogul F64, cel mai bun blog de companie din România.

Anul acesta s-a organizat prima ediţie a competiţiei “Top Corporate Blogs”, competiţie iniţiată de cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi bloggeri şi consultanţi de social media din România. Concursul s-a desfăşurat on-line şi a cooptat publicul larg, care a putut nominaliza cele mai interesante şi mai atractive bloguri de companie, produse, servicii şi brand. Astfel, publicul a nominalizat 17 bloguri de companie din arii de activitate diferite, care au fost mai apoi punctate de un juriu specializat.

Blogul F64 a fost declarat câştigător al titlului de cel mai bun blog de companie din ţară la categoria “Blog Corporate Gold”:

Clipboard01

Ne bucură nespus acest titlu pe care compania noastră l-a obţinut şi apreciem iniţiativa unei astfel de competiţii. Credem că această desemnare se datorează deopotrivă eforturilor noastre şi comunităţii de fotografi din România, care contribuie activ la conţinutul blogului F64. În prezent, avem cel puţin 100 de autori de content, toţi fotografi profesionişti care prin materialele lor transformă blogul într-o autentică sursă de informare privind evoluţia tehnicii fotografice şi a ultimelor tendinţe în domeniu. Acest lucru este de altfel confirmat de cei peste 3000 de vizitatori care accesează zilnic blogul nostru.

Competiţia s-a desfăşurat pe blogul manafu.ro şi a stabilit următoarele criterii de evaluare: design-ul, frecvenţa actualizărilor, tipul de conţinut, relevanţa conţinutului şi creativitatea.

Nominalizări TOP CORPORATE BLOGS 2013:

Hot for Security
iQuest Blog
Hitechpedia
Aqua Carpatica
Kaspersky Lab Blog
MIDOCAR Blog
Mobexpert Office
Green Future
F64 Blog
Blogul Paravion.ro
Holario
ProAlpin
Blog de Bucuresti
Tiparo
Despre Aur, Bijuterii si alte Zane bune
Avon Space Blog
Emag

Vezi aici sursa. Foto:  Dreamstime.com

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Felicitari!
    Numai sa nu ne uitati si pe noi, cei care scrim pentru blog-ul F64.
    🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.