Vanatoarea de imagini continua

Ai sansa sa castigi un loc la workshop-ul dedicat fotografiei de actiune si aventura cu Mihai Stetcu, fotograf Red Bull Content Pool.

Poti fi unul dintre participanti daca te inscrii si trimiti fotografiile tale de actiune la concursul Photo action – Red Bull Illume afisat aici

Red Bull Illume, competitia de fotografie de actiune si aventura, care atrage mii de fotografi din intreaga lume este pretextul perfect pentru a descoperi cei mai pasionati fotografi de acest gen de la noi din tara.

In competitia Red Bull Illume exista 10 categorii: lifestyle, playground, energy, spirit, close up, wings, sequence, new creativity, experimental si illumination, iar editia din 2013 este a treia, dupa cele organizate in 2007 si 2010. Din zecile de mii de inscrieri, se aleg 50 de fotografii din cele 10 categorii, de un juriu international si editori foto de la publicatii renumite. 

Exista un singur castigator, dar toate cele 50 de imagini finaliste vor fi expuse in cadrul unor expozitii din intreaga lume.

Ideea competitiei Red Bull Illume sta si la baza concursului organizat de F64 in parteneriat cu Red Bull si Nikon.

Perioada de desfasurare a concursului F64 este 15 – 31 martie 2013, iar conditiile de participare le puteti gasi aici.

Cele mai bune 36 de fotografii din concurs, vor fi selectate de catre Mihai Stetcu, fotografii primind un loc gratuit in cadrul acestui workshop.

Perioada de desfasurare a acestuia este 6-7 Aprilie 2013. Participantii se vor putea folosi de echipamente demo, puse la dispozitie de Nikon.

Programul workshop-ului va fi:

ZIUA 1 – 06.04.2013 

Ne vom intalni in spatiul expozitional al magazinului F64 incepand cu 10:30. 
11:00 incepem cu prezentarea trainer-ului, fotograful Mihai Stetcu 
11:10 – 11:40: dialogam despre tot ce presupune organizarea unei sedinte foto
11:40 – 12:30: se va discuta despre abordarea sportului si atletului cu care urmeaza sa lucram in locatie
12:30 – 12:45: vom vorbi despre echipamentul potrivit pentru un astfel de eveniment: care sunt setarile potrivite, de ce raw, ce valoare ISO, etc  
13:00  14:00: deplasare individuala la locatie – avem o ora la dispozitie sa ne intalnim la spatiul ales pentru practica foto
14:00 – 15:30: pentru inceput vom face prospectie locatie, observatie, discutie libera despre echipament, mod de abordare, unghiuri, lumina etc. Atletul va fi prezent, va raspunde intrebarilor voastre si ale lui  Mihai Stetcu, va exemplifica tips and tricks-urile pe care le va executa a doua zi.

Pentru o mai buna organizare in cursul celei de-a doua zi a workshop-ului, cursantii se vor imparti pe 3 grupe. Fiecare grupa de participanti va beneficia de interval diferit de timp la locatia workshop-ului, pentru a putea profita la maxim de indicatiile trainerului si de echipamentul de test.

ZIUA 2: 

Nu uitati DSLR-urile acasa, incepe proba practica!

11:00 – 12:30 Grupa nr. 1
13:00 – 14:00 Grupa nr. 2 
14:30 – 15:30 Grupa nr. 3 

 Programul fiecarei grupe (12 participanti):

– warm-up si dialog cu atletul care urmeaza sa fie fotografiat
– pregatire set-up lumini, unghiuri, echipamente
– vitalizeaza-te cu Red Bull & start shoot!

Pe masura ce se incheie sedinta foto, cursantii pleaca spre studioul F64 din str. Bucovina nr. 2B (vis a vis de intrarea principala pe stadionul Arena Nationala).

Aici, fiecare participant va selecta cele mai bune 10 imagini realizate in locatie, avand laptopuri Toshiba all in one de 23″.

Incepand cu orele 16:00 workshop-ul va continua in formula completa, cu o sesiune de evaluare a fotografiilor, sustinuta de Mihai Stetcu care se va incheia in jurul orelor 19:30.

Inscrie-te in cursa pentru un loc la workshop!

Alți fotografi au mai citit și:

11 Comments

  • ne puteti spune unde sau cand se afiseaza castigatorii ? ms

  • salut..unde putem gasii pozele castigatoare ? pe aici nu am vazut link sau ceva de genul asta ?

  • si castigatorii?

    • Azi ar trebui mai mult ca sigur sa se afiseze(sa speram).

  • […] Bull Content Pool) organizează un workshop dedicat fotografiei de acțiune în parteneriat cu F64, Red Bull Romania și Nikon. Puteți câștiga un loc gratuit la acest workshop dacă vă înscrieți la concursul […]

  • Gratuit e numai workshop-ul? Pentru cei din provincie nu se asigura o cazare?

  • " Imaginile vor fi needitate" , deloc deloc? nici macar putin contrast sau expunere?

    • Yep. Brute, needitate. Scrie clar.

  • Salutare,
    Am citit regulamentul concursului si se specifica ca numarul minim de poze trimise este de 2. Este o greseala sau fiecare poate trimite de la 2 poze in sus?
    Astept un raspuns.
    Multumesc.:))

    • maxim 3 🙂

    • Buna. Nu este nicio greseala. Fiecare participant trebuie sa trimita cel putin doua poze. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.