Vernisaj la F64 – “Child of me“

Acum, in perioada Craciunului si a magiei Sarbatorilor de iarna, va invitam la o expozitie sensibila, cu povesti si copii. 

Elena Hîrţan, jurnalist şi membru fondator al fotoclubului Clar de Bucureşti vă invită la prima expoziţie personală dedicată fotografiei de copii. 

După o serie de expoziţii de grup la care a participat în ultimii doi ani , Elena Hîrţan este invitată să expună la F64, cel mai mare magazin foto-video din ţară. Organizată în perioada Sărbătorilor de Iarnă, expoziţia “Child of me” reprezintă un tribut adus copilului din noi, care iese la iveală mai ales în momentele magice de Sărbători. Lucrările au fost realizate pe parcursul unui an, mai multor copii, cu vârsta de până la 10 ani.

“Fiecare copil are o poveste şi în spatele fiecărei imagini este o poveste.  Sunt privilegiată pentru că i-am cunoscut pe aceşti «spiriduşi» şi pentru că m-au primit în lumea lor magică. Fiind prima expoziţie foto personală am ales să o dedic celei mai frumoase perioade din viaţa noastră – copilăria, prin intermediul celor mai dragi modelini ai mei Alexia, Yasmin, Rareş, Misha, Larisa, Ane, Ioana, Lale şi Matei. Fiecare dintre ei are un loc aparte în inima mea şi îi iubesc pentru că mi-au dat ocazia să împărtăşesc publicului o parte din povestea lor”, susţine autoarea.

Expoziţia “Child of me” va fi vernisată pe data de 19.12 la ora 19:12 la Sala expoziţională F64, Bd Unirii 45, sector 3, Bucuresti. Fotografiile vor putea fi admirate pana pe data de 31 decembrie 2012. Partenerii evenimentului sunt Gelafresh, Boki Studio, inchiriereobiectivecanon.roclopotel.ro si radio3net.ro

Va asteptam, cu drag! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.