Eveniment gratuit: Ședință foto de Crăciun și imprimare Cewe, la F64!

Sărbătorile sunt momente speciale petrecute alături de cei dragi, iar organizarea unei ședințe foto ne permite să capturăm frumusețea și bucuria sărbătorilor. Fotografiile devin amintiri prețioase și ne oferă posibilitatea de a împărtăși aceste momente cu cei apropiați. Aceste amintiri ne ajută să consolidăm legăturile cu cei din jur și să păstrăm vie bucuria sărbătorilor pentru totdeauna.

Data: 8 decembrie în intervalul orar 16-30-20:30 | Fotograf: Ana Măreșescu | Print powered by Cewe

Toate locurile au fost ocupate! Mulțumim pentru interesul acordat!

Despre Ana Măreșescu

DESCRIERE

Ana Măreșescu este fotograf de portret, familie, lifestyle și produs. În fotografiile ei găsești povești de viață și unicitatea fiecăreia dintre ele. A terminat facultatea de Management-Marketing și până cu ceva vreme în urmă, a făcut parte din echipa F64, ca Training & Events Coordinator. 

În toți acești ani de activitate a învățat că cel mai important este să pui pasiune în ceea ce faci, așa că atunci când a simțit că e timpul, s-a lansat ca fotograf freelancer și și-a urmat pasiunea: fotografia. 

O găsești aici: https://www.facebook.com/lightlandphotostories/ Iar daca vrei o sesiune foto de Crăciun outdoor, într-un cadru de poveste, nu ezita să îi scrii.

De ce să printezi fotografii chiar și în 2023?

Fotografiile de pe rețelele de socializare sunt comode și populare, dar nimic nu se compară cu o fotografie printată pe hârtie. Cu o fotografie printată, poți simți imaginea și oferi amintiri tactile celor dragi. În plus, poți explora idei creative pentru a le oferi fotografii cadou. În schimb, atunci când trimiți imagini online sau pe stick, riscul este că cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia modernă le vor uita rapid. Fotografiile printate întotdeauna oferă o precizie optică superioară față de pixelii de pe un monitor.

Despre Cewe

  • Cewe a câștigat numeroase  premii TIPA de-a lungul timpului, ultimul fiind pentru CEWE FOTOCARTEA pe hartie 100% reciclata, care păstrează luminozitatea identică cu cea a unei hârtii normale
  • CEWE este prezentă în piața din România din 2007
  • La acest nivel industrial, cu fabrici, CEWE a fost înființat în anul 1961 dar primul magazin/studio al fondatorului Carl Woltje (de aici și numele CEWE, de la inițialele lui) a fost deschis în 1912, în Oldenburg, nord vestul Germaniei
  • În acest moment CEWE este prezent în 24 de țări europene și deține 14 fabrici în Europa și peste 20.000 de puncte de retail.
  • Cifra de afaceri la nivel internațional a fost în 2022 de 741 Mil Eur
  • Ca și produse, CEWE oferă o soluție omnichannel, la cel mai înalt nivel calitativ din piața, de la printuri pe loc în diferite formate, la produse online precum  fotografii, postere, CEWE FOTOCARTI, CEWE Calendare, produse deco, produse pentru școală, calendare advent (exemplu, cele în colaborare cu Ferrero sau Kinder)
  • Un alt element important este faptul că de peste 12 ani produsele CEWE sunt neutre din punct de vedere al amprentei de carbon.
  • Produsele CEWE beneficiază de garanția satisfacției 100% (nu-ți place produsul, îl returnezi și primești banii înapoi)
  • În România CEWE susține cu bucurie comunitatea fotografică, în toate segmentele ei și încurajează tinerii (și nu numai ) să descopere bucuria fotografiei.

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Există cursuri de formare în fotografie?

    • Salutare Vlad,

      Sigur că da, te așteptăm pe platforma Academia F64 unde poți găsi cursuri de formare în fotografie.

      Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare pe care o ai. Mulțumim frumos!

  • M-am înscris cu ajutorul formularului. Nu am primit nicio confirmare pe email. Trebuie sa aștept vreo confirmare?

    • Bună Oana,

      Vei primi curând confirmarea pentru lista de participare sau cea de așteptare, în funcție de locurile disponibile.

      Mulțumim frumos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.