Fotografia este arta, fotograful este artistul, filtrul fiind doar pensula

Descatuseaza-ti imaginatia oriunde ai fi. Pentru efecte diverse si rezultate incredibile, filtrele Cokin reprezinta urmatorul pas in obtinerea fotografiilor dorite.  Fie ca vreti doar un blur usor sau doriti sa schimbati in totalitate fotografia, cu siguranta veti gasi filtrul pe gustul dumneavoastra.

Filtrele Cokin sunt pentru mai multe tipuri de camere foto, de la cele compacte, trecand la aparatele reflex de 35mm si ajungand chiar la cele de format lat.

Se monteaza usor prin intermediul unui inel adaptor.  Acesta se infileteaza pe obiectiv – la care se ataseaza holder-ul care va sustine filtrele propriu zise, vezi imaginea de mai jos.

Filtrele Cokin pot fi folosite si pentru inregistrarile video, adaugand plasticitate filmelor dumneavoastra, fara a fi nevoit sa apelati la programele software de editare video sau foto foarte complicate.

Fiind pe piata de peste 40 de ani si distribuit in mai mult de 100 de tari, Sistem Creativ de Filtre Cokin a lansat un nou concept al creatiei de imagini.

Folosind cele mai avansate tehnologii, sistemul Cokin este conceput pentru toate tipurile de fotografi, fie ca sunt amatori sau profesionisti. Cuvintele-cheie pentru acest sistem sunt simplitate si rapiditate in utilizare, lasand loc creativitatii si inspiratiei. Eficienta sistemului Cokin a convins deja milioane de fotografi din intreaga lume.

Fara filtru:

Cu filtru Gold 047:

Fotografia este arta, fotograful este artistul, filtrul fiind doar pensula.

Fotografii profesionisti si amatorii entuziasti apreciaza capturare fotografiilor in mod brut (RAW) si stiu ca orice manipulare a pozelor pe calculator rezulta in pierderea calitatii imaginilor, asta si faptul ca multe dintre efectele obtinute de filtre in mod nativ nu pot fi obtinute pe computer. Filtrele nu ofera doar un ajutor indispensabil in obtinirea fotografiilor dorite, dar rezultatele vor fi mai rapide si astfel economisiti timp.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.