Fotografi-cameramani: concursul de fotografie și videografie de nuntă

Postat de: F64 F64

Fotografi-cameramani a lansat pe data de 10 octombrie cea de-a șasea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2018.

Acesta este cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă desfășurat în România.

fotografi-cameramani

Participanții se înscriu în concurs cu cele mai bune materiale ale acestora, realizate în perioada 2017-2018. Înscrierile în concurs sunt complet gratuite și se pot face foarte rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor.

Concursul include un număr de 21 categorii pentru fotografii și 7 categorii pentru videoclipuri.

fotografi-cameramani

Acesta se va desfăsura în două etape:

  1. cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video)
  2. cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (23 jurați pentru foto, 16 jurați pentru video, din 16 țări, 4 continente), asigurând astfel că acordarea premiilor se va face în mod obiectiv.

În urma jurizării se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și fotograful și videograful anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați pe 20 decembrie 2018.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, Fotografi-cameramani oferă participanților, în cadrul unei super tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.