Site-ul Sony Alpha Universe Europe este online

Site-ul Sony Alpha Universe Europe este online. Sony lansează un nou hub pentru a scoate în evidență frumusețea fotografiei europene.

Sony anunță astăzi lansarea Sony A Universe Europe. Conceput ca un hub de informare pentru utilizatorii tot mai numeroși ai camerelor Sony, noul site va conține materiale exclusive, printre care:

  • Articole cu ambasadorii Sony Imaging,
  • Tutoriale pentru toate tipurile de fotografie, scrise de profesioniști,
  • Profiluri, biografii, galerii cu lucrări realizate de ambasadorii Sony Imaging,
  • Competiții foto și video organizate de Sony, la care fotografii și videografii pot participa,
  • Informații despre evenimente locale, la care participanții pot testa echipamentele Sony,
  • Cele mai noi știri din domeniul Digital Imaging de la Sony.


 
 

Sony A Universe va explora pasiunile ambasadorilor foto care îi motivează și îi inspiră în activitatea lor. Utilizatorii vor avea astfel oportunitatea de a învăța de la aceștia detalii tehnice și creative prin articole detaliate și tutoriale despre toate aspectele fotografiei și ale echipamentelor foto.

„În ultimii ani, Sony a schimbat industria în materie de ce poate fi realizat în domeniul fotografiei iar lansarea Sony A Universe Europe reprezintă următorul pas în strategia noastră de a-i ajuta pe utilizatori să maximizeze rezultatele pe care le obțin cu echipament foto Sony”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Sony Europe.

“Ne dorim să demistificăm o serie de tehnici de fotografie și să-i inspirăm pe fotografi să încerce lucruri noi, fiind ghidați în acest sens de cel mai buni fotografi din lume.”

Noul site Sony A Universe Europe este online și e constant updatat cu conținut. Acesta este disponibil în 22 de limbi europene, iar utilizatorii care își doresc să afle noutăți despre diverse subiecte se pot înregistra aici.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.