Sigma Art și proiectul #ShadesOfWonderland

Postat de: Raluca Antuca Raluca Antuca

Mereu mi-am dorit să realizez un proiect foto care să mă reprezinte, pe care să-l fac de la zero și pe care să-l dezvolt de-a lungul timpului. Până acum am avut sedințe foto diverse, dar care nu au avut o continuitate neapărat. Am mers mai mult pe ideea de a face fotografii și de a învăța cât mai multe despre aceasta formă de creație, în așa fel încât să evoluez de la un shooting la altul.

Păstrând ideea de #FacesOfWonderland, reprezentativă pentru tot portofoliul meu, am pus la cale proiectul #ShadesOfWonderland, pentru care am fotografiat 14 fete cu părul vopsit. Poate că nu am ales cea mai complexă temă, însă pentru mine a fost exact ceea ce aveam nevoie. A fost unul dintre instrumentele ideale pentru a-mi prezenta viziunea fotografică.

Mi-a dat libertatea de a mă juca cu personalitățile fiecărei fete, dar și cu nuanțele și culorile care stau la baza procesării imaginilor mele.

În cadrul proiectului am folosit exclusiv obiective Sigma Art cu montură Canon, oferite de prietenii de la F64 Studio pentru ședințele foto: