Sigma lansează obiectivul 100-400mm F5-6.3 DG DN OS pentru L-mount și Sony E

Cu un nivel ridicat de performanță și funcționalități esențiale pentru o fotografiere fără compromis într-un corp ușor și compact, ce este esential in fotografia de teren, SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS |Contemporary este un teleobiectiv care vă ”invită” să îl luați cu voi la ieșirile obisnuite în natură.

Tehnologia de ultimă generație a designului optic, asigură o calitate înaltă a rezoluției  imaginii din centru pana in marginie, și un contrast ridicat pe întreaga sa gamă focală. Acest nou obiectiv obține o calitate ridicată a imaginii, care  este similară cu cea a lentilelor zoom standard, precum SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, facând o pereche minunată cu acestea.

Bokeh-ul și efectul de compresie, obținut doar de un ultra tele obiectiv ,oferă o perspectivă nouă a scenelor obișnuite de zi cu zi. Această combinație de imagini ultra-tele cu mobilitatea excelentă a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary, va deschide noi moduri de a vă bucura de fotografii de la distanta, de la instantanee de zi cu zi la fotografii de teren, si orice tine de acest domeniu.

Indiferent dacă doriți sa experimentati fotografierea cu un teleobiectiv sau sunteți deja un “cunoscător” de teleobiective, SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary este un „ ultra-tele obiectiv” cu zoom, ușor și  “plăcut”, care va oferi o valoare deosebită și o varietate de stiluri experienței dvs. de fotografiere.

Caracteristici cheie

  • Al 5-lea Obiectiv din seria SIGMA DG DN, conceput special pentru aparatele full frame mirrorless
  • Calitatea imaginii fără compromisuri
  • O gamă completă de funcționalități care permite fotografierea cursivă
  • Corp ușor și compact

Vă prezentăm în cele ce urmează câteva fotografii realizate cu noul obiectiv de la Sigma:

3 obiective Sigma L Mount

SIGMA are plăcerea de a anunța lansarea obiectivelor 16mm F1.4 DC DN, 30mm F1.4 DC DN, 56mm F1.4 DC DN | Contemporary pentru L-Mount. Aceste lentile din seria L-Mount au autofocus de mare viteză și sunt pe deplin compatibile cu modul AF-C ( focalizare continua), stabilizarea imaginii si corecția aberațiilor cromatice în cameră. Dispunând de conceptele remarcabile de calitate deja existente ale liniei Contemporary, corp compact și usor, deschidere mare F1.4 a diafragmei, sunt acum disponibile pentru a fi folosite cu placere si pe camerele cu montura L.

Caracteristici cheie

  • AF optimizat pentru montura în
  • Compatibil cu stabilizarea imaginii în cameră
  • Compatibile cu corectarea aberațiilor optice din camer
  • Structură rezistentă la praf si stropi de apă

Sigma TC-1411 / TC-2011 – Teleconvertoare proiectate exclusiv pentru lentile L-Mount

SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 / TC-2011 sunt teleconvertoare concepute exclusiv pentru utilizarea cu lentile SIGMA L-Mount. Montat între obiectiv și corpul camerei, TC-1411 mărește distanța focală a camerei cu 1,4x, iar TC-2011 cu 2x.

Performanța optică superioară a liniilor de lentile SIGMA Contemporary, Art și Sports este rezultatul eforturilor de a urmări cele mai înalte niveluri de calitate a imaginii. Teleconvertorul TC-1411 / TC-2011 menține la maximum calitatea imaginii obiectivului original, extinzând în același timp distanța focală. Cheia acestei realizări este că acestea sunt dezvoltate exclusiv pentru sisteme mirrorless, iar AF-ul este eficient, fără a fi afectat de deschiderea diafragmei.

SIGMA USB DOCK UD-11 pentru L-mount si Canon EF-M

Proiectat exclusiv pentru a fi utilizat cu lentile SIGMA Contemporary, Art sau Sports, SIGMA USB DOCK UD-11 permite utilizatorilor să actualizeze firmware-ul și să personalizeze setările pentru obiectivele din aceste linii.

Venind ca o completare la gama actuală, USB DOCK UD-11 vine in doua variante de monturi:  pentru camere mirrorless L-mount și Canon EF-M mount.

Pe lângă funcția de actualizare a firmware-ului, utilizatorii pot regla sensibilitatea vitezei in momentul in care se acționeaza inelul de focus manual.

Produsele vor fi disponibile începând cu luna august 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.