Proiectul foto Sigma – Sărbătorește-i pe cei dragi!

O persoană neprețuită este aceea de care iți pasă necondiționat. Toți dintre noi suntem pretuiți și iubiți  de către cineva, indiferent cine am fi, iar acesta este cel mai frumos lucru din lume. Această apreciere este specială si sinceră. Iubirea este neprețuită și veșnică.

Vă invităm să-i sarbatoriți pe cei dragi din viata dumnevoastră prin intermediul fotografiei, să va impartașiți iubirea, bucuria si pasiunea alaturi de ei.

Toate fotografiile de mai jos au fost realizate cu noul obiectiv Sigma 85mm F1.4 Art DG Dn.

  • Fotograf – Tony Noel
  • Țară – Franța
  • Model – Ambre

Tony Noel – Ambre este un model in vârstă de 21 de ani, ce iși imparte timpul intre studierea marketingului si ședințele foto. Întotdeauna in cautarea inspirației, îmi place cât de deschisă este catre alte culturi si dorința ei de a impartași experiențe. A o asculta despre ultimele ei calatorii este întotdeauna o placere.

Sebastien, zis si Bess, este un artist din orasul meu natal, Lyon. Meseria lui este de„spray artist”  , dar a fost printre primii ce au folosit digitalul. O persoană foarte creativă, dar nu în ultimul rând, este cel mai tare tătic, intotdeauna dornic să transmită cunoștintele ficei sale sau oricărei pesoane ce o intalnește. Un tip grozav cu care întodeauna iubesc să discut!

Un mare talent. Heeven este un model în vârstă de 24 de ani și pare talentat la toate. Prima pasiune a fost Parkour, dar este si un foarte bun pianist. Nu acel pianist obisnuit ce cantă la petreceri. Nu! Este extraordinar și cântă în orchestra națională. Îl puteți asculta în Lyon.

Jim are 35 de ani și lucrează în aceeași cladire ca și mine și este de asemenea, fotograf. Viața lui se învârte în cultura de strada și tot ce ține de cartier. Te poți baza întotdeauna pe el!

Markus are cea mai impresionantă personalitate din districul 1 din Lyon. Având 70 de ani, acesta a fost 32 de ani proprietarul unei foaimoase librării din cartier. Colecția lui de carti este uriasă, de la nuvele la benzi desenate, este posibil să găsești Sfântul Graal acolo. Poți să îl abordezi fără griji dacă ai drum prin Lyon. Știe totul despre benzi desenate.

Madelaine este o dansatoare încă din copilărie. Ea are acum 23 de ani și este în plină accesiune a carierei de dansatoare clasică. Iubesc aceasta dedicare! De fapt, ea dansează pentru Opera din Nice, dar are reprezentații și la Baletul de Stat din Munich. Ador eleganța și finețea miscarilor ei. O placere să o fotografiezi. Mulțumesc, Madeleine!

Leo, 30 de ani, tată a doi copii și un optician cum nu este altul. Are obiceiul să călătorească pentru a căuta ochelari, unii deosebiți, să-i repare și să-i ofere clienților lui. Îmi place cât de creativ și eco este. Mă simt mereu bine când sunt în magazinul lui, ascultându-l.

Theo este o dansatoare și coregrafă din Lille, nordul Franței, dar stabilită în lumea largă, cunoscută pentru stilul avangardist și charisma ei puternică. Nascută sa fie dansatoare, viața ei înseamnă dansul. Sunt pur și simplu indrăgostit de cât de pasionată este și cât de deschisă în a le oferi sfaturi celorlalți, cum o face cu prietena ei, Emma, o dansatoare și un model de invidiat.

Younès are 19 ani. El este tipul nou din teren unde dansatorii obișnuiesc să facă repetiții, dar venind dintr-o familie de dansatori, fiți siguri că o să mai auziți de el. Întotdeauna este acolo pentru a repeta mișcări complexe și trucuri. Un tip super cu care să îți faci veacul.

  • Fotograf – Du Li Chiao
  • Țară – China
  • Model – Emily

Emily este editor șef la o faimoasă revistă internațională de modă și este fosta mea colegă de facultate. Este sobră, dar este amuzantă și are un suflet cald.

  • Model – Rock

Rock este producător de film. El este omul cu puține vorbe, dar foarte pasionat de munca lui. Dacă mi-ai spune să-l descriu, aș spune : „ Tăcut si plăcut”.

  • Model – Nian-en

Un model ce mi-a devenit prieten la muncă. Mă atrage la ea personalitatea independentă și fizionomia Orientală.

  • Model – Jin ye

Jin ye este cizmar și un bun vecin ce trăiește în comunitatea mea, de asemenea este și un foarte bun maestru. Îl admir foarte tare. El este și un entuziast colecționar de CD-uri.

  • Model – Lee wai

Lee Wai este moderator la televizunea din Zhejiang. Este priceput și talentat în toate. Nu mă plictisesc niciodată să îi ascult poveștile.

Sperăm că acest proiect te inspiră să celebrezi și tu persoanele dragi ție, în fotografii inedite!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.