Canon lansează noul mirrorless M6

Canon adaugă astăzi un nou model în familia EOS M. EOS M6 este un nou aparat foto mirrorless care adună cele mai bune funcţii Canon într-o carcasă compactă. Beneficiind de cea mai nouă tehnologie de fotografiere, inclusiv un senzor APS-C de 24,2 megapixeli, Dual Pixel CMOS AF şi DIGIC 7, aparatul oferă viteză şi calitate DSLR într-un corp mic, pentru a-l putea lua cu ușurință oriunde. Deoarece a fost creat pentru a încuraja expresivitatea artistică, fotografierea prin ecranul LCD al aparatului foto EOS M6 îți dezvăluie unghiuri neobişnuite şi îți conferă siguranţa că ești gata de acţiune imediat ce aparatul pornește.  

Ţine în mână puterea şi frumuseţea

Surprinde scene de orice fel, de la zile însorite de vară la amurguri târzii de iarnă, datorită procesorului Canon DIGIC 7, care contribuie din plin la obţinerea unor imagini în tonuri şi detalii mai bogate, indiferent de lumina în care este folosit. Datorită combinaţiei dintre senzorul CMOS de 24,2 MP şi funcţia Dual Pixel CMOS AF, vei obţine de fiecare dată rezultate caracteristice unui DSLR în ceea ce priveşte calitatea şi viteza. Pentru momente spontane pe care nu le poţi controla, de la spectacole stradale la acţiuni de intensitate mare, EOS M6 fotografiază continuu la 7cps sau chiar la 9cps atunci când fotografiaţi cu AF LOCK, astfel încât nu vei pierde niciun moment important. Stabilizarea video încorporată pe cinci axe asigură o filmare fără cusur Full HD 60p, iar imaginea rămâne stabilă chiar şi atunci când te deplasezi, aspect ce poate fi îmbunătăţit şi prin utilizarea unui obiectiv cu IS dinamic, precum EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM.

Design şi comenzi specifice EOS

Bazându-se pe design-ul clasic specific EOS, modelul EOS M6 are dimensiunea perfectă pentru a te putea însoţi în aventurile tale, pregătit să surprinzi momentele artistice pe care le cauți. Un ecran rabatabil mare şi intuitiv

Ecranul tactil LCD şi discul acţionat cu degetul îți oferă control total asupra aparatului printr-o simplă atingere, asigurând o manevrare uşoară a acestuia, indiferent de situaţie.

Conectează-te şi partajează

Având conectivitate Wi-Fi şi NFC integrată, poți partaja imaginile uşor şi rapid în întreaga lume de pe aparatul foto EOS M6. Poți beneficia de o conexiune permanentă între EOS M6 şi telefonul tău prin intermediul Bluetooth. În felul acesta poți vedea fotografiile fără a scoate aparatul din geantă. De asemenea, poți folosi Bluetooth-ul pentru a surprinde de la distanţă un selfie de grup sau scene din natură în locuri discrete, fără a deranja subiectul.

Un vizor complet nou

canon

De asemenea, astăzi îți prezentăm şi vizorul electronic EVF-DC2. Un vizor electronic extern compact şi uşor, atât pentru aparatele foto EOS M compatibile – inclusiv EOS M6 – cât şi pentru anumite modele PowerShot. Noul vizor de 0,39 inch include un afişaj cu 2,36 milioane de pixeli ce dezvăluie fiecare detaliu important, în timp ce acoperirea de 100% garantează că tot ceea ce vezi va fi surprins în fotografie. Vizorul electronic EVF-DC2 arată mişcarea în timp real, cu o rată de refresh de până la 120 cps şi facilitează trecerea de la ecran la vizor în timpul fotografierii, prin simpla ridicare a aparatului foto la nivelul feţei, pentru a putea obţine rezultatele dorite. Având o greutate de doar 29 g, vizorul este un produs compact perfect pentru kit-ul fotografilor care folosesc modelul EOS M6.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.