Toamna provocam bobocii :)

Postat de: F64 F64

Da, ne ținem de tradiție și contăm pe experiență pentru a colora toamna în culori și mai intense. Stați în casă în weekend-uri, sau vă întrebați cum ar fi să ieșiți în diverse locuri și să vă întoarceți cu imagini spectaculoase? 

National Photographic vă provoacă în luna septembrie la noi întalniri fotografice. Duminică, 8 septembrie, v-am pregătit un atelier de 3 ore în aer liber, în cadrul seriei  „Provocări fotografice”. Vă așteptăm la un curs 100% practic, conceput ca întalnire fotografică dinamică în cadrul căreia învățăm ceva nou, având de fiecare dată o tematică nouă. Sunt bineveniți toți cei care iubesc fotografia, indiferent că au deja cunoștințe sau nu în domeniu.

Iubitori de fotografie și căutători mereu în îmbunătățirea pozelor, vreți să știți mai multe despre parametrii de bază în fotografie, despre setările aparatului, modurile de măsurare a luminii, modurile de focusare, tehnici de fotografiere și de compoziție și multe altele, atunci luni, pe 9 septembrie, dupa muncă, vă punem la dispoziție un atelier de 3 ore pentru a vă delecta cu răspunsuri în cadrul cursului Photography Basics.

_MG_9564

Atunci cand ați ajuns să discutați despre profunzimea de câmp, compensarea expunerii, noise reduction, lentile echivalente sau bliț-uri, sigur ați trecut de nivelul familiarizării cu aparatul foto. Cu siguranță simtiți nevoia de aprofundare, astfel că vă provocăm marți, 10 septembrie, după job, să învățăm împreună mai multe în cadrul Photography Mid Level. 

Entuziasmul fotografiei se prinde foarte rapid și te transformă de regulă într-un fotograf  “trigger happy”. Cu cât crește arhiva apare și nevoia unui program de arhivare, selectare și editare. Noi vă recomandăm Adobe Lightroom 5, un program extrem de eficient, inteligent și intuitiv. Ca atare, vă așteptăm cu drag sâmbătă 28 septembrie la un seminar cu și despre Adobe Lightroom 5. Noțiuni despre funcțiile programului și cum să le folosim, despre arhivarea imaginilor, utilizarea cuvintelor cheie (keywords) și eficientizarea procesului de lucru (workflow), sunt pentru 3 ore în care ne delectăm împreună și invățăm cum să lucrăm mai rapid și ușor. 

_MG_4467

Pentru detalii și înscrieri: tel: 0722.163.240, mail: info@nationalphotographic.ro. Ce ziceți, acceptați provocarea? 🙂
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top