Învață Lightroom cu Dan Dinu, la Brașov

ÎNVAȚĂ LIGHTROOM cu Dan Dinu
Zilnic vedem fotografii minunate și ne întrebăm care sunt secretele din spatele acestora. Ei bine a venit momentul să le aflați alături de Dan Dinu, la un workshop interactiv ce își propune să vă dezvăluie tainele Adobe Lightroom, un program special conceput pentru fotografi, unde puteți edita, arhiva și indexa imaginile digitale. Uitați de miile de imagini împrăștiate peste tot, uitați de programe complicate și neprietenoase, pentru că aveți acum șansa să învățati cum lucrează un fotograf profesionist.
Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date concepută profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. La workshop-ul nostru o să vedeți ce înseamnă un workflow complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-upcolor management și calibrarea monitoruluiRAWhistogramă și multe altele.
dan dinu
Workshop-ul se desfășoară pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer este Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de șapte ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de fotografii. La final de workshop primiți și un suport de curs care să vă reamintească anumite noțiuni teoretice despre cele studiate.
EDITAREA ȘI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 24-25 martie 2018 – Brașov
Durata: 2 zile (10h)
Taxa: 500 lei (include instruirea de la workshop, suportul de curs și coffee break)

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *