Eveniment LIVE: Fierți pe Black Friday de Vară – recomandări și sfaturi foto-video în direct!

Pe data de 13 iunie, de la ora 20:00, te așteptăm să te alături unei experiențe unice pe canalul de YouTube F64 și pe pagina noastră de Facebook! Suntem mândri să anunțăm că suntem #FierțipeBlackFriday de vară, iar acest eveniment special este dedicat pasionaților de fotografie, videografie și nu numai.

Înscrie-te, lasă-ne întrebările și află live tot ce ai nevoie pentru a performa ca fotograf sau videograf!

Întâlnește-i pe Gabriel Barna și Kiko (Iulian Chiculiță)

În cadrul acestui live special, îi vom avea alături pe: Gabriel Barna și Kiko (Iulian Chiculiță).
Ambii vor prelua din întrebările voastre, fie că sunt legate de produse foto, video sau audio, și vă vor răspunde în timp real. Este ocazia perfectă de a afla răspunsuri la toate întrebările care te-au frământat, fie că ești la început de drum sau deja un profesionist în domeniu.

Poate te întrebi “Cu ce echipament ar trebui să încep dacă vreau să fac podcast-uri? “ sau “Ce accesorii și lumini sunt esențiale pentru a obține o calitate superioară a imaginii și sunetului?”. Sau poate vrei să știi “Cum îmi aleg corect camera?” ori “Ce microfon ar trebui să folosesc pentru a înregistra audio clar și profesional?”. De asemenea, vei putea afla “Cum să aleg corect obiectivele în funcție de tipul de fotografie pe care vreau să-l realizez?” sau “Ce setări sunt cele mai bune pentru a filma în condiții de lumină slabă?”. Indiferent de întrebările tale, Gabriel și Kiko sunt pregătiți să te ghideze cu sfaturi și recomandări practice pentru a te ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și să îți optimizezi echipamentul.

Despre Gabriel Barna și Kiko

Gabriel Barna:  De-a lungul timpului a lucrat și lucrează în continuare cu brand-uri precum F64 sau Cristian Onețiu și a atins rezultate excelente în conversie prin materialele video realizDe exemplu, în doar 8 luni a reușit să crească un canal de YouTube de la 300.000 de vizualiăari la peste 1 Milion. În momentul de față este Vlogger, colaborator F64 pentru review-uri și consultanță de strategie pentru YouTube, creator de content și consultant Social Media.

„Creez conținut educațional și inspirațional, care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART”.

Kiko (Iulian Chiculiță): Fotograf, fost consultant în showroomul F64, actualmente Content & Email Marketing Coordinator la F64, Kiko este și gadza podcastului F64 Tv, și omul pe care probabil te-ai obișnuit să îl vezi anul acesta tot mai des în online, când vine vorba despre noi.

În timpul evenimentului, vom da și startul Black Friday de vară, așa că poate e ocazia perfectă să îți iei echipamentul de care ai nevoie la un super preț!

F64 este locul potrivit pentru tine, iar ca în fiecare an, vom participa și la acest Black Friday cu promoții și reduceri pe măsură.

Ești începător sau profesionist? Pasionat de vlogging sau de pozele cu smartphone? La Black Friday-ul de vară din acest an vei găsi echipamentele și accesoriile potrivite la prețuri ideale în magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii nr.64 sau pe site-ul F64.ro.

Pentru a te asigura de o experiență plăcută în cadrul acestui Black Friday de vară, te anunțăm că am pregătit un scurt ghid pentru tine, astfel că vei putea naviga cu ușurință prin site și vei fi sigur că vei alege produsele potrivite nevoilor tale.

Ce cameră să alegi în 2024 dacă ești începător

Ești nou în fotografie? Îți prezentăm ghidul complet în alegerea camerei potrivite în funcție de necesitățile pe care le ai

Impactul pe care distanța focală o are asupra portretelor

Gabriel Barna ne explică în acest articol cum crearea unui portret de calitate necesită folosirea unei distanțe focale potrivite

3 Sfaturi esențiale pentru poze mai reușite cu drona

Folosirea celor mai importate tehnici în ceea ce privește fotografia aeriană reprezintă o modalitate unică de a captura imagini de calitate

10 Accesorii pe care să le iei cu tine în vacanță

Asigură-te că ai accesoriile foto potrivite în vacanța ta deoarece experiențele petrecute călătorind reprezintă momente de neuitat.

Înscrie-te, lasă-ne întrebările și află live tot ce ai nevoie pentru a performa ca fotograf sau videograf!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.