Fotografii spectaculoase cu obiectivele de la Tamron

În cadrul ”Lash Team Building” și ”IN Frame Workshop”, Julius Paul a folosit obiectivele de la Tamron pentru montura Sony E, iar rezultatele sunt absolut impresionante. 

Obiectivele Tamron utilizate

Tamron 35-150mm F2-2.8 Di III VXD Obiectiv Foto Mirrorless Sony E

Tamron 28-75mm F2.8 Di III VXD G2 Obiectiv Foto Mirrorless Sony E

Tamron 20-40mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Di III VXD Montura Sony E

Tamron 150-500mm Obiectiv Mirrorless F5-6.7 Di III VC VXD Sony E-mount

Tamron 50-400mm F4.5-6.3 Di III VC VXD Montura Sony E

Tamron 70-300mm F4.5-6.3 RXD III Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

Tamron 11-20mm Obiectiv Mirrorless FF2.8 Di III-A RXD Sony E-mount

Tamron 70-180mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 VXD III Montura Sony E

Despre Julius Paul 

Sunt un povestitor înnăscut, vorbesc mult și fac glume! În mijlocul oamenilor mă simt cel mai bine, ei oferindu-mi sursa de energie care mă motivează în munca pe care o fac.

Sunt fotograf din anul 2008. Am urmat cursurile Facultății de Arte Plastice din cadrul UAD Cluj-Napoca, secția Foto-Video la nivel de licență, master și doctorat, pentru că mi-am dorit să acumulez cât mai multe cunoștințe despre domeniul vizual astfel încât să pot crea imagini calitative atât la nivel tehnic și estetic, cât și conceptual.

Sunt mereu în căutarea frumosului, a simplității și a perfecțiunii, lucru care mă ține în priză zi și noapte! Ca efortul meu să aibă roade, îmi dedic timpul oamenilor. 

WEBSITE
FACEBOOK
YOUTUBE

Află mai multe despre obiectivele de la Tamron pe canalul de Youtube F64

Află mai multe despre obiectivele de la Tamron pe blogul F64

Cu Tamron 150-500mm la prima competiție de 4 stele de WakeBoard din România

În timpul competiției nu ai voie să intri în apă, deci am fost obligat să trag doar de pe marginea lacului, astfel încât 90% din timp am tras cu Tamron 150-500.

Review Tamron 70-180mm F2.8, cu Adrian Crapciu

Obiectivul folosește mecanismul de focalizare motorie liniar VXD de la Tamron, care produce un autofocus mai silențios și mai rapid ca niciodată.

Review Tamron 70-180 f2.8 Di VXD III, cu Vlad Ionescu

Tamron vine aici cu o inovație, sistemul de focus este total diferit de celelalte obiective din serie. L-au numit VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive).

Cu noul Tamron 28-200 f2.8-5.6 FE în Piatra Craiului

Pentru a-l testa, m-am gândit la un scenariu care să-i pună cât mai bine în valoare versatilitatea și greutatea redusă, așa că l-am luat cu mine pe munte.

Menage a trois cu noile obiective fixe Tamron pentru Sony FE

Cum despre cele două zoom-uri am mai vorbit, haideți sa vedem cum se prezintă și cele trei obiective care sunt prime.

Review obiectiv Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD

La prima vedere sunt surprinzătoare plajele focale: 17-28; 28-75; 70-180, ca fotografi suntem obișnuiți cu 16-35; 24-70 și 70-200.

Tu ce obiectiv de la Tamron folosești sau dorești să achiziționezi? Scrie-ne în comentarii 👇🏼

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.