Concurs NVIDIA Studio – Orașul meu în metaverse

Îți dorești să câștigi un laptop NVIDIA Studio cu GeForce RTX 3060? Suntem încântați să anunțăm un concurs alături de NVIDIA, în cadrul căreia vei avea șansa de a câștiga acest laptop. 

Acest concurs are mai multe etape. Hai să aflăm cum poți participa!

Cum participi la concurs?

Etapa I - Preselecție

Ești elev/student la o facultate în domeniul artelor/graficii/arhitecturii sau pur și simplu pasionat de grafica digitală? Pentru a participa la această etapă, tot ce trebuie să faci este să completezi următorul formular, în care să înscrii și portofoliul personal cu lucrări. 

Portofoliile vor fi evaluate, iar din cei înscriși, vor fi selectați aproximativ 20-30 persoane. 

În cazul în care vei fi selectat, vei primi o invitație pentru un workshop online cu un speaker din domeniu,  la finalul căreia vei primi tema pentru concurs. Cea mai frumoasă lucrare va fi câștigătoare. 

Premiul constă într-un laptop NVIDIA Studio cu GeForce RTX 3060.

Poți completa formularul de mai sus până pe 20.10.2022!

Participanții sunt preselectati în baza formularului și anuntati prin email sau telefonic pe 21.10.2022. Cei preselectati pentru etapa finala vor participa apoi la webinarul din data de 24.10.2022, unde primesc tema finala a concursului.

Etapa II - Webinarul online

Webinarul Orașul meu în Metaverse va avea loc pe 24.10.2022, de la ora 19:00, pe Zoom, și va fi susținut de Robert Obert. În cadrul acestui webinar, vei primi tema finală a concursului. Vei afla tot felul de informații despre grafica digitală, tips&tricks despre realizarea temei. 

Despre Robert Obert

Printre lucrările lui Robert Obert, se numără murale, ilustrații, desene, instalații și sculpturi. A obținut un master în grafică la Universitatea Națională de Arte din București. De-a lungul timpului, lucrările sale au fost expuse și în orașe precum Florența, Berlin, Londra.

Iată ce ne povestește Robert Obert: ”Prin arta mea, încerc să descopăr laturile ascunse ale percepției, amestecând fiecare informație într-un nou rezultat. Este foarte important ca la nivel colectiv să creăm forme libere de exprimare.”

Etapa III - Selectarea câștigătorului

Participantul cu cea mai frumoasă lucrare realizată după tema primită la webinar va câștiga un laptop NVIDIA Studio GeForce RTX 3060.  

Anunț câștigător final

După o îndelungă jurizare, în care am ținut cont de calitatea lucrării înscrise, respectarea briefului/a temei pentru concurs și de tehnica folosită, juriul alcătuit din reprezentanții F64 Studio și Nvidia Studio au desemnat câștigătorul concursului. Aceasta este Dariana Andrei. Felicitări! 

Puteți vedea lucrarea ei aici:

Laptopuri NVIDIA Studio în portofoliul F64

Participă la concursul Orașul meu în metaverse și vei avea ocazia să câștigi un laptop performant NVIDIA Studio!

Alți fotografi au mai citit și:

9 Comments

  • Buna ziua, a fost prelungit și termenul de trimitere a lucrării finale sau doar termenul in care se va alege câștigătorul? Mulțumesc.

    • Bună ziua. A fost prelungit doar termenul în care se va alege câștigătorul.

  • Buna seara,

    Cand anuntati castigatorul?

    • Bună ziua, vom anunța câștigătorul cel târziu pe 7 noiembrie, termenul a fost prelungit. Cei care au trecut de preselecție și au participat la webinar au fost informați de acest aspect.

      • Din păcate această informație nu a ajuns la toată lumea.

        • Bună ziua, puteți verifica si casuta spam, este posibil ca mesajul cu aceasta informatie sa fi ajuns acolo.

          • Am verificat, nu este urma de niciun mail.

      • Buna seara, Vor fi postate toate lucrările ? Când se vor afla rezultatele? Mulțumesc.

        • Bună ziua. Lucrăm la un landing page special, cu toate lucrările care au ajuns în etapa finală de jurizare și cu lucrarea câștigătoare, iar pe lângă acest landing page, câștigătorul va fi anunțat personal în decursul zilei de astăzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.