Câștigătorul și finaliștii concursului NVIDIA Studio – Orașul meu în metaverse

După o îndelungă jurizare, în care am ținut cont de calitatea lucrării înscrise, respectarea briefului/a temei pentru concurs și de tehnica folosită, juriul alcătuit din reprezentanții F64 Studio și Nvidia Studio au desemnat câștigătorul concursului. Aceasta este Dariana Andrei. Felicitări! 

Premiul obținut este un ASUS Zenbook Pro 16X-Laptop-OLED-Intel-i7-12700H-12th-Gen-NVIDIA-GeForce-RTX-3060.

Puteți vedea lucrarea ei aici:

Lucrările finaliștilor

Popa Adriana
Alexandra Amuntecei
Alexandru Gavrilovici
Catalina Ometita - Dragos
Diana Damian
Elena Andris
Ioana Velea
Miruna Buza
Miruna Sipos
Ovidiu Antonio Matei
Tammy Lovin
Tudor Savescu
(c) Vanesa Andor
Vasile Bucsa

Mai multe informații despre concurs

Inițial, a avut loc o preselecție dedicată elevilor/studenților la o facultate în domeniul artelor/graficii/arhitecturii sau pur și simplu pasionat de grafica digitală. Acestia au completat un formular în care au înscris și portofoliul personal cu lucrări.

Portofoliile au fost evaluate, iar din cei înscriși, au fost selectați aproximativ 20-30 persoane.  Acestia au primit o invitație pentru un workshop online cu un speaker din domeniu,  la finalul căreia au primit tema pentru concurs. Cea mai frumoasă lucrare a fost aleasă câștigătoare. 

Fii cu ochii pe noi! Periodic lansăm noi concursuri cu premii incitante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.