3 obiective Tamron premiate EISA 2021-2022

Tamron anunță câștigarea a trei premii care i-au fost acordate de către prestigioasa instituție Expert Imaging and Sound Association. Asociația EISA este formată din 55 de publicații din 29 de țări din întreaga lume și este recunoscută la nivel international pentru expertiza sa în materie de tehnologie adresată consumatorului.

Obiectivele Tamron care au obținut premii EISA sunt:

Noul zoom F2.8 de 11-20mm este este primul astfel de obiectiv pentru camerele Sony mirrorless APS-C. În ciuda diafragmei sale rapide, obiectivul este foarte mic și se simte perfect echilibrat atașat la un corp compact. Este un obiectiv ideal pentru utilizare de zi cu zi. La capătul superwide de 11 mm, obiectivul prezintă performanțe uimitoare de fotografiere la distanță mică, obținând un MOD de 15cm și un raport de mărire maxim de 1.4. Această caracteristică facilitează fotografierea macro cu unghi larg care exploatează efectele creative ale distorsiunii naturale pe care numai acest fel de obiective le pot oferi.

Acest obiectiv este primul obiectiv ultra-zoom  de la Tamron pentru camerele mirrorless care atinge distanța focală de 500mm. Chiar și în această situație, obiectivul este încă suficient de compact pentru fotografierea confortabilă. Acest obiectiv permite utilizatorilor să se bucure de experiența fotografierii, oferind performanțe constante și o calitate ridicată a imaginii. 

Pentru a sprijini fotografierea manuală, noul zoom este echipat cu VXD, un mecanism liniar de focalizare a motorului care oferă performanțe rapide și o stabilizare a imaginii la nivel înalt. La capătul de 150 mm, obiectivul oferă un MOD de 0,6 m pentru prim-planuri puternice și dramatice.

Primul obiectiv de la Tamron cu zoom de luminozitate mare pentru camerele mirrorless cu senzori APS-C. Dispune de o deschidere maximă de F2.8 pe întregul raport de zoom de 4.1x, care acoperă o distanță focală de 17-70mm, ideală pentru utilizarea regulată și care asigură o performanță optică superbă. Este un obiectiv mic, ușor, care este de asemenea echipat cu mecanismul de stabilizare de imagine VC (Vibration Compensation). Obiectivul are o construcție rezistentă la umiditate și dispune de tratamente pentru lentila fontrală. Obiectivul este ideal pentru o mulțime de situații. Este un obiectiv foto extrem de practic, care permite fotografilor să obțină o calitate ridicată a imagini, în timp ce se bucură de beneficiile diafragmei mari de F2.8.

Despre EISA

EISA este o asociație a 55 de reviste specializate din peste 25 de țări europene, precum și din SUA și Australia. 

Toți membrii EISA se întâlnesc pentru a decide care dintre produsele analizate în publicațiile lor în ultimul an merită râvnitul premiu EISA Cele șase categorii luate în considerare sunt: ​​Fotografie, Dispozitive mobile, Hi-Fi, Home Theater Audio, Home Theater Display și Video și Electronică de mașină.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla cele mai noi știri importante pentru comunitatea de fotografi și videografi!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.