Sigma a câștigat patru premii TIPA 2021

SIGMA Corporation are plăcerea să anunțe că SIGMA fp L, SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary, SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art și SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO | Art au câștigat câteva premii “TIPA World Awards” 2021.

La fel ca un jucător versatil care poate juca în orice poziție pe teren, compactul SIGMA fp L poate face față oricărei sarcini de imagistică. Această cameră digitală mirrorless încorporează un senzor full-frame de 61MP care poate fotografia în format RAW (DNG) pe 12 sau 14 biți și / sau JPEG într-o gamă largă de raporturi de aspect, plus o serie de formate video UHD 4K, toate cu “Linear PCM audio” pentru înregistrări continue de până la 2 ore. Capabilitățile cinematografice includ suportul a 3 formate de fișiere RAW prin înregistrarea via HDMI pe recordere externe, plus control cu ajutorul Gimbal-ului. SIGMA fp L servește și ca o opțiune excelentă pentru webcam. Când este conectat la un computer printr-un cablu USB de tip C, acesta poate emite audio și video și se poate încărca simultan, astfel încât videoclipul să poată fi transmis atât timp cât se dorește.

Un zoom cu rază lungă de acțiune creează un mod cu totul nou de a privi lumea și, pentru mulți, schimbă profund modul în care văd și captează natura, viața sălbatică și chiar cadrele foto-jurnalistice . Ușor (1135 g pentru montura L), sigilat împotriva intemperiilor, compact pentru gama sa (197,2 mm pentru montura L), acest obiectiv lansat recent profită din plin de tehnologia recentă SIGMA in fabricarea teleobiectivelor cu rază lungă de acțiune pentru camerele mirrorless

Destinat fotografilor profesioniști și celor entuziaști pentru a crea portrete uimitoare, SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art îndeplinește complet lista de dorințe pentru un obiectiv de portret. Primul, desigur, este potențialul unui bokeh foarte evident, precum și alte beneficii ale unui efect de fundal optic îmbunătățit atât pentru portret cât și pentru fotografia de natură.

Un obiectiv macro adaugă o notă specială viziunii unui fotograf, în special un obiectiv care poate îndeplini și funcția suplimentară ca obiectiv clasic de portret. SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO |Art bifează toate caracteristicile fotografierii “close-up”: o deschidere maximă de F2.8, o distanță minimă de focalizare de 29,5 cm (11,6 inch), o mărire maximă 1: 1 și o diafragmă cu 9 lame rotunjite pentru un efect bokeh interesant.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre cele mai premiate echipamente foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.