Câștigă premii în valoare totală de 500 lei la concursul Black Friday

În perioada 5 – 10 noiembrie 2020 ți-am pregătit un concurs interactiv desfășurat pe site-ul F64.ro. Caută produsele marcate cu Concurs BF pe F64.ro și poți câștiga premii în valoare totală de 500 lei. 

Premiile constau în 5 vouchere de 100 lei, valabile până pe 18.11.2020

Mai multe detalii

Participarea în această campanie implică căutarea unor produse pe site-ul www.f64.ro  care au pe imaginea produsului o eticheta/ribbon cu denumirea Concurs BF pe acesta.

După identificarea produselor în site va apărea un formular în care utilizatorul trebuie să introducă:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de e-mail

Acest formular este unul de tip pop-up:

Dacă aveți un adblocker activat, acest pop-up nu va apărea.

Câștigătorii vor fi extrași prin platforma https://www.random.org/ 

Voucherul se va genera doar o singură dată pentru fiecare jucător și poate fi folosit doar o dată. Se acordă după extragerea din data de 11.11 și va fi trimis pe adresa de email furnizata de către participant în formularul concursului .

Pentru mai multe detalii despre concurs vă invităm să citiți regulamentul oficial al acestuia, AICI.

Iar dacă ești pasionat de fotografie sau videografie și nu vrei să ratezi promoţiile și reducerile din această perioadă, atunci nu uita că și F64 participă, an de an, la Black Friday-ul din România!

Alți fotografi au mai citit și:

11 Comments

  • Buna ziua,a avut loc extragerea? se cunoaste castigatorul sau castigatorii concursului black friday?

    • Buna ziua. Extragerea a avut loc ieri, iar castigatorii au fost anuntati pe adresa de e-mail cu care s-au inscris in formular.

  • Cand se extrag castigatorii?

    • Buna ziua, extragerea va avea loc astazi.

  • Bafta celor care participa !!!

  • Da, ulterior am gasit alte produse cu eticheta albastra la care functioneaza pop-up-ul. Dar la primul produs gasit, nu functioneaza pop-up-ul, oricate refresh-uri am dat.

  • “După identificarea produselor în site va apărea un formular în care utilizatorul trebuie să introducă” – Nu inteleg ce vrea sa insemne asta. Adica trebuie sa apara un pop-up automat unde trebuie sa completam datele? Cum ar trebuie sa arate acest pop-up? Ce facem daca am gasit un produs si nu apare formularul?

    • Bună ziua. După identificarea produselor, va apărea un pop-up automat cu mesajul: Felicitări! Ai găsit produsul care ascunde eticheta produs BF. În acel pop-up, vă puteți lăsa datele de contact.

  • Si de cate ori trimitem numele cu adresa de mail, ne va veni un mail pentru confirmare?

    • Buna ziua. Da, în acest fel se validează participarea multiplă și veți avea mai multe șanse de câștig.

      • Trebuie confirmat fiecare in parte?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.