Ești fan Nikon? Fii cu ochii pe aceste produse de Black Friday 2023 la F64

De Black Friday 2023 la F64: 10-13 noiembrie, am pregătit reduceri importante pentru produsele Nikon, brand ce se remarcă prin succesul perioadei DSLR, dar și prin trecerea la sistemul Z-Mount pentru noile aparate mirrorless, dedicate atât pentru fotografie, cât și pentru videografie.

Fii cu ochii pe aceste produse Nikon de Black Friday 2023 la F64

Nikon Z 30 Aparat Foto Mirrorless 20,9 MP Kit cu Obiectiv 16-50mm DX f/3.5-6.3 VR

Nikon Z fc Aparat Foto Mirrorless Kit Obiectiv DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Nikon Z5 Aparat Foto Mirrorless 24.3 MP Body Negru

Nikon Z 6II Aparat Foto Mirrorless 24.5MP Kit cu Obiectiv 24-70mm F4 S

Lista continuă, însă fii sigur că te abonezi la newsletter pentru a afla primul toate produsele Nikon care vor fi reduse, chiar înainte de startul Black Friday 2023.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Despre Nikon: Brandul ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z.

Tu pe ce produse de la Nikon ai pus ochii de Black Friday 2023 la F64? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.