3 greșeli pe care să nu le faci atunci când vrei să cumperi de Black Friday la F64

Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente din întreaga lume, iar ofertele și reducerile din industria foto-video sunt într-adevăr tentante. Totuși, există unele greșei comune pe care le poți face, astfel că în acest articol îți vom explica cum vei putea să le eviți.

Zile
Ore
Minute
Secunde

TIMP RĂMAS PÂNĂ LA STARTUL BLACK FRIDAY 2023

Greșeala 1. Cumperi impulsiv

Pot exista nenumărate reduceri care să îți atragă atenția de la ce ai nevoie cu adevărat, iar uneori poți pica în această capcană, realizând mai târziu că probabil nu ai făcut cea mai bună alegere. Totuși, cel mai important este să identifici principalul factor care contribuie la aceste decizii, iar de cele mai multe ori, acest lucru se rezuma la educația constantă în industria foto-video ce evoluează pe zi ce trece. 

În cadrul acestui an, F64 s-a implicat în organizarea cât mai multor evenimente pentru comunitate, cu scopul de a livra informație utilă participanților. Totodată, creem constant conținut educativ pe platformele noastre de socializare (Instagram și Tiktok), pe canalul nostru de Youtube, pe blogul F64, dar de asemenea interacționăm și prin intermediul Grupului de Facebook F64.

Atunci când știi exact ce îți dorești și știi ce te va ajuta în proiectele tale, Black Friday va reprezenta cu siguranță o oportunitate deosebită de a face un pas important în evoluția ta ca și creator de conținut. Aruncă o privire pe canalele F64 și așteptăm să ne scrii în comentarii care este favoritul tău:

Blogul F64

Ce cameră să alegi în 2023 dacă ești începător

Ești nou în fotografie? Îți prezentăm ghidul complet în alegerea camerei potrivite în funcție de necesitățile pe care le ai

Impactul pe care distanța focală o are asupra portretelor

Gabriel Barna ne explică în acest articol cum crearea unui portret de calitate necesită folosirea unei distanțe focale potrivite

3 Sfaturi esențiale pentru poze mai reușite cu drona

Folosirea celor mai importate tehnici în ceea ce privește fotografia aeriană reprezintă o modalitate unică de a captura imagini de calitate

10 Accesorii pe care să le iei cu tine în vacanță

Asigură-te că ai accesoriile foto potrivite în vacanța ta deoarece experiențele petrecute călătorind reprezintă momente de neuitat.

Platformele de socializare - Reels

Youtube

Greșeala 2. Nu îți adaugi produsele în wishlist

Black Friday oferă reduceri semnificative, iar pentru tine, adăugarea produselor favorite în wishlist va reprezenta un moment foarte important, întrucât te poți expune riscului de a nu mai găsi produsul în stoc. Totodată, wishlist-ul te ajută să îți organizezi produsele favorite pe care dorești să le cumperi într-un mod eficient, poți să prioritizezi și să nu te lași influențat de reducerea produselor care nu sunt potrivite ție.

Greșeala 3. Nu ești abonat la newsletterul F64

Abonarea la newsletter-ul F64 reprezintă o alegere foarte bună pentru a te bucura de cele mai bune oferte, de a fi informat în timp util și de a profita de o serie de beneficii pe tot parcursul anului. 

De îndată ce te abonezi la newsletter, vei fi sigur de faptul că vei afla printre primii reducerile de Black Friday, oferindu-ți un avantaj favorabil de a te pregăti din timp pentru cumpărături. Prin intermediul adresei de e-mail, ne asigurăm că îți comunicăm informațiile în cel mai eficient mod, iar acest lucru nu se limitează doar pe parcursul campaniei Black Friday, întrucât vei fi al curent cu toate campaniile organizate de F64.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tu ai făcut aceste greșeli până acum? Scrie-ne în comentarii

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.