Ești fan Sony? Fii cu ochii pe aceste produse de Black Friday 2023 la F64

De Black Friday 2023 la F64: 10-13 noiembrie, am pregătut reduceri importante pentru produsele Sony, brand ce se remarcă prin tehnolgiile avansate de autofocus și AI, gama extinsă de camere și obiective, dar și prin intermediul comunității imense de utilizatori.

Fii cu ochii pe aceste produse Sony de Black Friday 2023 la F64

Sony Alpha ZV-E10 Camera Mirrorless pentru Vlogging 4K Kit cu Obiectiv 16-50 mm F/3.5-5.6

Sony Alpha A6400 Kit Aparat Foto Mirrorless 24.2 MP cu Obiectiv 16-50mm

Sony A7 III Body Aparat Foto Mirrorless 24MP Full Frame 4K

Sony A7 IV Camera Foto Mirrorless Full-Frame 33 MP AF in Timp Real 10cps 4K60p Negru

Sony Alpha 7S III Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K120p Body

Sony ZV-1 Aparat Foto Compact pentru Vlogging 4K

Sony 55-210mm F4.5-6.3 OSS Obiectiv Sony E Negru

Sony PXW-Z150 Camera Video 4K

Lista continuă, însă fii sigur că te abonezi la newsletter pentru a afla primul toate produsele Canon care vor fi reduse, chiar înainte de startul Black Friday 2023.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Despre SONY Corporation: Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. 

Tu pe ce produse de la Canon ai pus ochii de Black Friday 2023 la F64? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.