Expoziția foto “Siberia, la extrem”

O călătorie de o săptămână cu Transsiberianul. Un popas la cel mai mare rezervor de apă dulce al Planetei – Lacul Baikal – o întâlnire brutală cu Siberia pe timp de iarnă. Acomodarea în cotidianul din Yakutsk, cel mai rece oraș din lume, acolo unde viața la minus 50 de grade Celsius își păstrează coordonatele normale. Cum se desfășoară viața oamenilor într-un loc în care puțini își închipuie viața, acolo unde localnicii profită la maximum de puținele ore de lumină și unde, din cauza temperaturilor extreme, până și cele mai banale activități sunt adaptate frigului.

(c) Adrian Scutariu

Expediția ”Siberia, la extrem” a dat naștere expoziției cu același nume care va avea loc sâmbătă 19 septembrie, de la ora 16:00, la Reforma 9 și care își propune să facă o introducere, fie și sumară, pentru publicul din România asupra zonei în care se întâlnesc extremele. Evenimentul se va desfășura în aer liber și se va întinde pe o durată de patru ore.”

(c) Adrian Scutariu

Te invităm sâmbătă, 19 septembrie, la o expoziție de fotografie cu tema ”Siberia, la extrem”. Imaginile unei călătorii spre frigul extrem. Ne vedem la Reforma 9, în aer liber, într-un mediu controlat și aerisit, să ne uităm la fotografiile lui Adrian Scutariu și să citim poveștile lui Cristian Scutariu.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre evenimentele importante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.