Expoziția foto “Siberia, la extrem”

O călătorie de o săptămână cu Transsiberianul. Un popas la cel mai mare rezervor de apă dulce al Planetei – Lacul Baikal – o întâlnire brutală cu Siberia pe timp de iarnă. Acomodarea în cotidianul din Yakutsk, cel mai rece oraș din lume, acolo unde viața la minus 50 de grade Celsius își păstrează coordonatele normale. Cum se desfășoară viața oamenilor într-un loc în care puțini își închipuie viața, acolo unde localnicii profită la maximum de puținele ore de lumină și unde, din cauza temperaturilor extreme, până și cele mai banale activități sunt adaptate frigului.

(c) Adrian Scutariu

Expediția ”Siberia, la extrem” a dat naștere expoziției cu același nume care va avea loc sâmbătă 19 septembrie, de la ora 16:00, la Reforma 9 și care își propune să facă o introducere, fie și sumară, pentru publicul din România asupra zonei în care se întâlnesc extremele. Evenimentul se va desfășura în aer liber și se va întinde pe o durată de patru ore.”

(c) Adrian Scutariu

Te invităm sâmbătă, 19 septembrie, la o expoziție de fotografie cu tema ”Siberia, la extrem”. Imaginile unei călătorii spre frigul extrem. Ne vedem la Reforma 9, în aer liber, într-un mediu controlat și aerisit, să ne uităm la fotografiile lui Adrian Scutariu și să citim poveștile lui Cristian Scutariu.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre evenimentele importante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *