Cum a fost la Zilele Sony în luna februarie

În perioada 19-29 februarie 2020 au avut loc o serie de evenimente speciale marca Zilele Sony. Ce înseamnă Zilele Sony? Sesiuni de testare pentru cele mai noi și mai dorite echipamente de la Sony, transmisii live, speakeri relevanți în domeniul foto-video, sesiuni de întrebări și răspunsuri, imaginație, emoție și mai ales consolidarea comunității pasionaților de fotografie. Am ales domenii diferite, îndreptându-ne astfel atenția către mai multe stiluri: fotografia de fashion, de portret, de nuntă și de nou-născuți și familie.

Iată cum a fost la evenimentele Zilele Sony din februarie 2020.

Aprinde imaginația, workshop cu Vlad Andrei

Primul eveniment din cadrul Zilelor Sony din februarie 2020 a fost unul deosebit, dedicat fotografiei de fashion. Tema evenimentului a fost Fashion in Low Light. Participanții au testat cele mai noi echipamente Sony, au fotografiat un model profesionist și au aflat de la Vlad Andrei mai multe despre ce înseamnă să fii unul dintre cei mai activi fotografi de modă din România.

Am surprins atmosfera de la workshop și în acest videoclip:

Portrait Date cu Mihnea Ratte

Anul acesta am sărbătorit ziua de Dragobete într-o astmosferă specială, alături de fotograful Mihnea Ratte. Participanții au venit cu persoanele iubite și au avut ocazia să le ofere cadou un portret realizat de Mihnea Ratte. În plus, au avut ocazia de a fotografia ei înșiși persoana iubită cu echipamentele puse la dispoziție de Sony România și ghidați de Mihnea și consultanții noștri.

Ce a facut ca acest eveniment să fie unul special? Faptul că alături de Mihnea Ratte participanții au avut ocazia de a descoperi cât de importantă este în fotografia de portret interacțiunea dintre cel care fotografiază și cel care este fotografiat, “acea conexiune umană”, după cum declară Mihnea Ratte.

Filmul unei povești de dragoste – Live Q&A cu Rotund Perfect

Tot pe 24 februarie, am transmis LIVE pe pagina de Facebook F64 o sesiune de întrebări și răspunsuri în care cei interesați au putut afla mai multe despre viziunea și stilul echipei Rotund Perfect, premianți la Videograful Anului în România la Gala concursului Fotografi-Cameramani din 2020.

Raluca Rotund ne povestește în acest interviu mai multe despre pasiunea ei:

Pune suflet – Family Photography cu Sony

Fotografia de familie este poate una dintre cele mai sensibile și delicate ramuri ale fotografiei, dar și cea care ne oferă cele mai frumoase emoții pentru că reușește să surprindă fericirea și toate trăirile ce iau naștere în familie. Nu există părinte care nu a spus sau gândit „cât de repede a crescut” sau „mi-aș dori să rămână mereu așa”. Din păcate nu putem controla trecerea timpului, însă o putem imortaliza în fotografii. Un fotograf de familie oferă clienților lui mai mult decât simple fotografii, oferă amintiri din copilărie, amintiri ce surprind momente din viața noastră, atât de frumoase dar care trec atât de repede. 

Mihaela Mirea de la We are Family a povestit participanților despre fotografia de familie, despre ce echipamente este indicat să folosești și ce tehnică este de preferat să abordezi.  Dincolo de toate acestea, emoția și conexiunea dintre fotograf și familie sunt cele mai importante aspecte.

Participanții au testat cele mai noi echipamente Sony în cadrul ședinței foto. Sesiunea de întrebări și răspunsuri a fost transmisă și LIVE pe pagina de Facebook F64.

Urmărește pagina de Facebook F64 și blogul F64 pentru a afla detalii despre viitoarele evenimente.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.