Concurs de fotografie – Portret de femeie

În perioada 04 – 18 martie te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma de concurs F64. Concursul este intitulat Portret de femeie. Indiferent că vorbim de mamă, soră, bunică, fiică, soție, apreciem imaginile care sunt bine compuse, încadrate, echilibrate cromatic, dar mai ales pe cele care transmit emoții puternice, spun o poveste și au, de ce nu, o aură de mister. Înscrie 3 fotografii din portofoliul personal care să ilustreze un portret de femeie și ai șansa de a câștiga printuri cadou la calitate profesională, format A3, cu fotografiile înscrise în concurs.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal cu tematica Portret de femeie. Imaginile pot avea orice format sau orientare ( portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi procesate minim ( levels, contrast, saturație etc.). Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele. 

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiți regulamentul complet al concursului.

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini – 04 – 18 martie
  • jurizare – 19 – 25 martie
  • publicarea câștigătorilor ( blog, Facebook) – 27 martie

Fiecare membru al juriului va desemna câte un câștigător ( 5 câștigători și 5 rezerve). Juriul este format din fotografele Daniela Sterea, Christina One, Andreea Retinschi și Raluca Rotund.

Premiile

Primii 5 clasati vor primi printuri (maxim 3 printuri/castigatori) la calitate înaltă, format A3, cu imaginile inscrise în concurs. Vă recomandăm să aveți disponibil și fișierul de rezoluție maximă pentru print, în eventualitatea că veți câștiga.

Caserarea este realizată pe mousse-carton (foam-board) alb, de 5 mm grosime, cu agățători speciale de mousse-carton.

De asemenea, jurații vă vor oferi un feedback scris cu privire la imaginea înscrisă în concurs, feedback disponibil în platforma de concurs, după afișarea imaginilor câștigătoare.

Modul de desfășurare

  • Fiecare Participant la Concurs care încarcă în pagina de concurs maximum 3 fotografii care respectă cerințele concursului, în perioada 4 – 18 martie 2020, va intra în concurs pentru premiile oferite.
  • Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), dar se acceptă și colaje, manipulări diverse, pentru că, de ce nu, să dăm frâu liber creativității!

Condiții de validare

Pentru ca un participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • Să aibă cont în platforma de concurs F64.ro şi să fie logat în momentul înscrierii fotografiilor în platforma de concurs.
  • Să încarce în platforma dedicată de concurs F64 maxim 3 fotografii în perioada 4 – 18 martie 2020.
  • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  • Asigurați-vă că aveți disponibile versiunile la rezoluție maximă, va fi nevoie de ele în cazul în care veți câștiga unul din cele 5 premii (printuri) oferite ca premiu.
  • Să respecte condiţiile de desfăşurare ale Concursului.

Câștigă ocazia de a-ți pune pe perete portretul preferat de femeie! Înscrie cele mai originale portrete din portofoliul personal, suntem curioși să vedem ce înseamnă pentru voi femeia în portrete interesante și creative.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.