Luna femeii la F64.ro este despre și pentru creatoarele de conținut

În luna femeii, la F64 ne îndreptăm atenția asupra femeilor fotograf și a forței lor creatoare. Te poți întoarce în timp prin felul în care surprinzi atât grandoarea unui vârf de munte cât și gingășia unei flori? Simți uneori că poți opri timpul prin toate pozele pe care le faci celor dragi? Poți transforma realitatea după voia ta, prin fotografiile tale? La F64 găsești echipamentele de care ai nevoie pentru a îți exprima creativitatea.

românia

Ce se mai întâmplă luna asta la F64.ro?

În luna femeii ți-am pregătit o mulțime de oferte. Le găsești mai jos, iar dacă ai nevoie de ajutor sau consultanță de specialitate, colegii noștri din Showroom sau din Call Center îți stau oricând la dispoziție:

Ți-am pregătit o mulțime de alte surprize, urmărește-ne pe site-ul F64pe blog și pe pagina de Facebook F64.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.